ERP HABER’in global yayın organı olan ERP News (erpnews.com) sponsorluğunda, 7-8 Mart 2017 tarihlerinde İngiltere Milton Keynes’daki Milton Keynes Dons Stadyumunda, Britanya’nın önde gelen 12 ERP sağlayıcısı katılan işletmelere ERP çözümlerini göstermek için kafa kafaya savaşacak. Etkinliğin ismi ERP Head to HEAD.

erp head to head

ERP News Medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan, Lumenia ERP HEAD to HEAD™ etkinliği, Lumenia Danışmanlığın Genel Müdürü Sean Jackson’un buluşu. Jackson “Düşebileceğiniz tuzaklardan birisi sağlayıcının sadece satış tanıtımına güvenmektir çünkü her bir sağlayıcının sizin aradığınızın ne olduğuna ilişkin kendine has bir yorumu vardır ve bu da karşılaştırma yapmayı zorlaştırır” diyor ve “Sağlayıcılarının yapmasına ihtiyaç duyduğunuz şey elmaları elmalarla karşılaştırabilmeniz için önceden belirlenmiş bir tanıtım diyaloğunu takip etmektir.” diye devam ediyor. Bu ERP HEAD to HEAD™’in ana fikridir.

Etkinliğin iki gün boyunca yer aldığı mekan Lumenia tarafından sağlanmıştır. 1. günde, bütün sağlayıcılar kendilerini tanıtmak için bir ‘Asansör Konuşmasında’ yer alır.  Bu oturum süresince sağlayıcılar kendi tanıtımlarına katılmanın neden iyi bir fikir olacağı konusunda temsilcileri ikna etmek için USPs’lerinin bir özetini sunar. Daha sonrasında temsilciler Finans, Üretim, Tedarik, Satış Kotası veya Yüksek Hacimli Satış gibi iş süreçleri odaklı tanıtımlara katılmayı seçer. Her bir tanıtım 90 dakika sürer ve önceden belirlenmiş yüksek seviyeli diyaloglar temelindedir. Katılımcılar ayrıca endüstri son kullanıcılarından bir ERP sistemini tamamlama hakkındaki deneyimlerini dinleme şansına erişecek. 2. gün Lumenia Danışma tarafından ‘ERP Faydaları Belirleme’ hakkında ilgi çekici, sağlayıcılardan bağımsız bir sunumu içeriyor. Temsilciler ayrıca fuar alanında sağlayıcılarla projeye özel gereksinimleri de tartışabilecek.  Aynı seyahate çıkma arayışında olan diğerleriyle bağlantı kurmak için etkinliği ideal bir fırsat haline getirerek, etkinliğe katılım ERP’nin potansiyel alıcıları olan kurumlarla sınırlandırılacaktır.

erp head to head

Sistemlerini yükseltmek, değiştirmek veya tamamlamak isteyen katılımcılara ERP çözümlerini göstererek Infor, SAP, Oracle, Microsoft ve Sage gibi sağlayıcılar bu 12’nin arasında olacak. Yıllar geçtikçe, katılımcılar bir dizi endüstriden önde gelen üreticileri, distribütörleri ve satıcıları dahil etmişlerdir. En son etkinlikteki 130 katılımcının arasından yorumlar şunları da içerdi: “Çok iyi bir fikir; bütün sağlayıcılar iyi hazırlanmıştı vb. karşılaştırma çok faydalıydı”; “2 gün içinde belirli bir sayıdaki ürünleri görmek için çok kullanışlı. Etkinliği ziyaret etmek için zahmete girmeye değdi.”

Daha fazla bilgi, fiyatlandırma indirimleri ve kayıt olmak için etkinliğin web sayfasını ziyaret edin www.erpheadtohead.com