Her sene EMEA ülkelerinde gerçekleştirilen ARIS user day etkinliklerinin Türkiye ayağı,31 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirildi.

user day

Consulta Yönetim Danışmanlığı ile Sofware AG Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı etkinlik duyurusunda ilk göze çarpan  ‘Dijital Dönüşüm Kavramının her sektörde aynı mıdır?’ Sorusuna cevap verirken sektöre özgü Dijital çözüm önerilerine değinildi. Yapılan sunumların ilk kısmında müşteri odaklı bir yol izlenirken ikinci kısımda iş performansını en iyi hale getirmek için bir çözüm başlığı altında GRC kuşağı ile ilgili bilgiler verildi.

user day

ARIS ile müşteri yolculuğu haritası panelinin ardından müşteri tecrübesini analiz etme ve müşteri memnuniyeti, fırsatlar, satışlar ve gelir, marka riskleri ve yenilikler gibi faydalardan bahsedilerek geniş bir yelpazede bilgiler sunuldu.

‘Dijitalleştirme riskin yeni ve yüksek seviyelerini yaratıyor. Aslında dijital dünya Risk’in yeni bir biçimini yaratıyor diyebiliriz’

Daha sonrasında Software AG başkan yardımcısı Sven Roeleven ARIS ile risk yönetimi (GRC) konusundaki panelini gerçekleştirerek, dijital çağda GRC’nin nasıl göründüğünden bir örnek ile bahsetti ve akıllı GRC için bir yol çizelgesi sunarak panelini tamamladı.

user day

Sonrasında Neslihan Albayrak( Koton Proje ve süreç geliştirme direktörü), Müge Çeber (Kibar Holding Operasyonel Mükemmellik direktörü) ve Mehmet Soytorun, Tolga Acarlı (Colsulta Ortağı) moderatörlüğünde panelin en değerli konularından biri olan dijital dönüşüm kavramının sektöre özgü çözümlerine değindiler.

Servis görüntüleme platformu ile gelişim ve mükemmelliğe ulaşmak için süreçlerin nasıl iyileştirilebileceği üzerine yapılan sunumun ardından son bulan panelin kapanışını Consulta ortağı Tolga Acarlı gerçekleştirdi.

user day

Kullanıcılara ve ilgililere sunulan bilgilerin yanı sıra fikir alışverişinde bulunma ve diğer kullanıcılarla tanışma olanağı sağlayan etkinliğin hedefine ulaştığı açıkça görülmekle birlikte panelin yarattığı olumlu havadan bu yıl ARIS’in yeni yüzleri göreceğini söyleyebiliriz.