Uluslararası ERP Sistemi caniasERP’nin üreticisi IAS, Litvanyalı yazılım hizmetleri şirketi UAB digitouch! ile çözüm ortaklığı anlaşması yaptı. IAS’nin yeni iş ortağı şimdiden, gelecek vaat eden bir müşteri adayı ile görüşmelere başladı.

canias-erp-litvanya

Industrial Application Software (IAS) ve UAB digitouch! (Digitouch) / Sertek Sistemleri, bir stratejik ortaklık anlaşmasının imzalandığını duyurdu.

1989 yılında Almanya’daki kuruluşunun ardından çalışmalarını Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan ofisleri vasıtasıyla sürdüren IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP ile çok sayıda uluslararası şirketin iş süreçlerini en etkin şekilde yürütebilecekleri uygulama ve geliştirme çalışmalarına imza atıyor. 8 ofisi, 200’den fazla çalışanı ve 40’tan fazla iş ortağı ile 26 ülkede, 13 ayrı dilde, 25 bin kullanıcıya hizmet veriyor. IAS’nin hizmet ve çözüm ortaklığı ağı Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Uzakdoğu ve Avustralya’yı kapsıyor.

Litvanya Cumhuriyeti’nin başkenti Vilnius merkezli Digitouch ise web ve e-ticaret uygulamaları ile web tasarım çalışmalarının yanı sıra ERP sistemlerinin programlama, geliştirme ve implementasyonu hizmetlerini veren bir bilişim firması.

caniasERP satış ve implementasyon çalışmaları, Digitouch bünyesindeki Sertek Media Group LLC tarafından yürütülecek. Sözleşmenin imzalanmasından çok kısa bir süre sonra Digitouch, imalat sanayiinde faaliyet gösteren bir aday müşteri ile görüşmelere başladı.

IAS Almanya Satış Müdürü Timur Küçük, ortaklığın geleceğine güvenle bakıyor:

canias-erp_ias_timurkucuk

“Yeni ortağımıza, şirketlerimizi bir araya getiren Uluslararası Bilişim ve Teknoloji Fuarı CeBIT 2015 sırasında caniasERP ‘ye gösterdiği yoğun ilgi ve projenin başlangıcından bu yana gerçekleştirdiği özverili çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Litvanya’da böylesine kısa bir sürede yeni bir müşteri kazanmak, işbirliğimiz için çok başarılı bir başlangıç olacak.

Vilnius’taki görüşmelere ilişkin gelişmeleri bu nedenle dikkatle izliyoruz. Ekibimiz, Digitouch’la pozitif işbirliğimizden ve çok sayıda heyecan verici projeden dolayı çok memnun.”
Digitouch İş Geliştirme Müdürü Aidas Oganauskas’ın da işbirliğine inancı tam:

“Modern bir bilgi teknolojileri şirketi olarak, IAS gibi çeyrek asırlık uzmanlığı ve ERP konusundaki deneyimi ile gelecek vizyonunu birleştirmiş bir ortakla çalışmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

IAS Almanya Genel Müdürü Cansever Sezer de “IAS Grup’un, Litvanya pazarında da başarıyla yer almasından memnuniyet duyuyorum. caniasERP ile birçok orta ölçekli işletmeyi, iş süreçlerinin bütünleşik bir sistemde, kesintisiz yürütülmesi konusunda destekleyebileceğiz. Dahası, Litvanya pazarına yeni bir yazılım sağlayıcının girişinin, bölgesel rekabeti teşvik edeceğini ve bunun da uzun vadede olumlu etkilerinin olacağına eminiz” diyor.

Digitouch!, caniasERP ile yazılım ürün yelpazesini kapsamlı ve bütünüyle entegre bir ERP çözümü ile genişletmek ve büyüyen iş uygulamaları pazarına daha güçlü bir biçimde hitap edebilmek istiyor.