Software AG’nin Dijital Dönüşüm Platformu, Nesnelerin İnterneti’ne yönelik teknolojilere odaklanan lider BT yayınlarından IoT Evolution Dergisi tarafından yapılan değerlendirmede, BT dünyasına getirdiği benzersiz yenilikler nedeniyle IoT Evolution 2015 Yılın Ürünü ödülüne layık görüldü.

Dijital-Donusum-Platformu-Odulu

Dijital Dönüşüm Platformu

Kurumsal BT sektöründe Uyarlanabilir Uygulamalar yaklaşımının önünü açan ve merkeze BT etkinliğini koyan Dijital Dönüşüm Platformu, kullanıcıların gerçek zamanlı olaylara ve hızla değişen piyasa koşullarına kolaylıkla adapte olabilmesine yardımcı oluyor. Dijital dönüşümü hayata geçirmeyi hedefleyen işletmelerde yenilikçi teknolojilere imkân veren Dijital Dönüşüm Platformu, dijital çağda işletmelerin en uygun kurumsal uygulamaları en hızlı şekilde hayata geçirebilmesine olanak tanıyan kabiliyetleri kazanmasına yardımcı oluyor.

Software AG CTO’su Dr. Wolfram Jost, IoT Evolution dergisi tarafından verilen ödülle ilgili olarak şunları söyledi: “Dijital Dönüşüm Platformumuzun, ‘IoT Evolution 2015 – Yılın Ürünü’ ödülüne layık görülmesinden dolayı son derece mutluyuz. Dijital Dönüşüm Platformu, günümüzde BT dönüşümüne uyum sağlamak isteyen işletmelerin BT dönüşümünde ihtiyacı olan tüm temel unsurları karşılayacak ve değişken pazar şartlarına karşı gerçek zamanlı adaptasyon sağlayacak şekilde geliştirildi. Bu ödül de, Software AG’nin bu ihtiyaçları belirleme ve karşılama konusundaki başarısını bir kez daha teyit etmiş oldu.”

Ödülle ilgili bir açıklama yapan IoT Evolution Yayıncı Ortağı ve Crossfire Media CEO’su Carl Ford da, “Yılın Ürünü Ödülü için değerlendirilen çözümlerin hepsi, bugün M2M pazarına yön veren yenilikçi yaklaşımları barındıran ürünlerden oluşuyor. İnovasyona dayalı çalışmaları ve ürün geliştirmeleriyle IoT sektörünün hızla büyümesini sağlayan Software AG’ye bu ödülü sunmak bizim için ayrı bir gururdur” dedi.

TMC CEO’su Rich Tehrani ise, “Software AG’ye bu ödülü kazandıran yenilikçi Dijital Dönüşüm Platformu’nu onaylamak benim için ayrı bir mutluluk. Önümüzdeki yıllarda Software AG’nin öncülük ettiği inovasyonları görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

2015 IoT Evolution “Yılın Ürünü” ödüllerini kazananlar, IoT Evolution dergisinin ikinci çeyrek sayısında yer alacak.