3 tarafı denizler ile çevrili ülkemizdeki en önemli sektörlerden biri olan balıkçılık sektöründeki hem işlem hacmi hem de modern yapısı ile Dünya’nın sayılı hallerinden biri olarak kabul edilen İstanbul Balık Hali, İş süreçlerinin yönetimi için CPM ERP çözümünü tercih etti.

Mendireği, depoları ve gerekli diğer tüm birimleriyle alanında dünyanın en iyisi olacak olan İstanbul Hali’nin ERP sistemi bundan böyle CPM Yazılım’a emanet. Müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutan ve müşterilerinin isteklerine hızlı ve tatmin edici çözümler geliştiren CPM Yazılım yetkilileri, İstanbul Balık Hali’nin tüm iş süreçlerinin yönetimi için kendilerini seçmesinin gurur verici bir gelişme olduğunu dile getirdi.
cpm

CPM Yazılım

CPM Yazılım 1989’da çok kapsamlı bir yazılım firması olarak İstanbul’da kurulmuş, 2000 yılından itibaren müşterileri açısından maliyetlerin daha düşük olacağı paket yazılımlar geliştirmeye başlamıştır. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çözüm ortakları ile Türk sanayisi başta olmak üzere bugüne dek hizmet sektöründeki birçok firmaya destek vermiştir.