Yaratıcı, yenilikçi ve yüksek güvenlikli elektronik uygulamalarıyla öne çıkan eFinans’ın Genel Müdürlüğüne Okan Murat Dönmez atandı.

genele-Fatura, e-Arşiv,e-Defter ve KEP için güvenli, kolay ve hızlı çözümler sunan eFinans’ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Okan Murat Dönmez, Genel Müdürlüğe atandı.

1973 yılında doğan Okan Murat Dönmez, TED Ankara Koleji’nin ardından 1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Dönmez, 1999-2012 yılları arasında Garanti Bankası’nda sırası ile Teftiş Kurulu, KOBİ Bankacılığı Pazarlama bölümlerinde çalıştıktan sonra, çeşitli şubelerde müdürlük görevinde bulundu. 2012-2013 yılları arasında Ticari ve KOBİ Bankacılığı Pazarlama Bölüm Başkanı olarak Finansbank’ta göreve başlayan Dönmez, Eylül 2013’te eFinans Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Kısa bir süre önce eFinans Müdürlüğü’ne atanan Dönmez, evli ve iki çocuk babası.

eFinans Hakkında

Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Finansbank ve güçlü yazılım şirketi Cybersoft ortaklığı ile kurulan eFinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş., 10 Eylül 2013’te faaliyetlerine başladı. Başta e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) olmak üzere e-Dönüşüm uygulamalarında çözümler sunan eFinans, yaratıcı, yenilikçi ve yüksek güvenlikli elektronik uygulamaları sayesinde ihtiyaçları anlayarak, müşterilerine çözüm odaklı ve memnuniyet temelli hizmet sunuyor.