ERP HABER Dergisi Haziran 2017 Sayısı yayında. 2008’den beri dijital yayın hayatında olan Türkiye’nin ilk ve tek ERP Haberleri dijital platformu olan ERP HABER, Haziran 2017 sayısı özel bir gündem ile yayında. 14-16 Haziran tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşecek olan SAP Europe 2017 konferansları ERP News sponsorluğunda başlıyor.  ERP HABER mobil dijital dergisini,  Apple için App Store ve Android için Google Play‘den hemen ücretsiz indirin.

ERP HABER Dergisi Haziran 2017 Sayısı

ERP HABER medya grubu olarak kurumsal yazılım endüstrisinde dünya çapında bir kitleye ulaşmaya devam ediyoruz. Haziran sayımızda global yayın organımız olan ERP News’un medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan en güncel etkinlikleri de sizlere duyurmaktan gurur duyuyoruz. Amsterdam’da Europe 2017 Konferansları, Manchester’da Smarter Business Tech Live ve Birmingham’da gerçekleşecek olan Connect etkinliklerine tüm okuyucularımızı davet ediyor ve sektördeki en güncel yenilikleri dünyanın önde gelen isimlerinden dinleyerek tüm sorularınızın yanıtlarını alacağınız deneyimler yaşayacağınızı düşünüyoruz.

Size bir de sürprizimiz var! Amsterdam’da 14-16 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Europe 2017 konferanslarına ERP News okuyucularına özel 300€ indirimden faydalanarak katılabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz…

SAP Europe 2017 konferanslarına Size özel 300 Euro indirim ile katılmak için hemen tıklayın