ERP HABER Dergisi Şubat 2017 Sayısı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Dr. Faruk Özlü’nün katılımı ile yayında. ERP HABER mobil dijital dergisini,  Apple için App Store ve Android için Google Play‘den hemen ücretsiz indirin.

ERP HABER Dergisi Şubat 2017 Sayısı - Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü

ERP HABER Dergisi Sayı:7 (02-2017)

erp haber dergisi appstore

erp haber dergisi google play

ERP HABER Dergisi Şubat 2017 Sayısı

ERP HABER Şubat 2017 Sayısı bu ay, Türkiye’de ilk ve tek basılı aylık ERP Dergisi olma özelliği ile bir ilke daha imza attı. T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Dr. Faruk Özlü‘nün konuk olduğu bu özel sayı, ilk kez basılı olarak dağıtılacak.

ERP HABER Şubat 2017 Sayısı içerisinde, Sn. Bakanın Türkiye’deki yazılım sektörü ile ilgili görüşlerinin yer aldığı özel röportaj (Sayfa 6-7-8-9) ile birlikte, sektörden bir çok firma ile yaptığımız röportajlar da yer alıyor.

Türkiye’deki Ticari yazılımların payının 2017’de 6 milyar TL’yi geçeceğini söyleyen Sn. Mehmet Önder ERP HABER’e önemli açıklamalarda bulundu. (Sayfa 28)

abas ERP’nin 2017 yılına büyük bir değişim ve yeniliklerle girdiğinin haberini (Sayfa 16-17) verdiğimiz bu sayımızda, Türkiye’deki yabancı ERP’lerin ne kadar yerli olduğu ile ilgili özel bir makale de (Sayfa 46) sizleri bekliyor.

CPM Yazılım’ın milli ve yerli yazılım PARDUS’a olan desteğini de (Sayfa 29) konu aldığımız bu sayıda ayrıca CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Recep Palamut ile özel bir röportaja da yer verdik. (Sayfa 38-39)

ERP HABER Şubat 2017 Sayısında ayrıca, eFinans Genel Müdürü Sn. Okan Murat Dönmez ile de özel bir röportaj gerçekleştirdik. Özellikle Türkiye’deki e-Dönüşüm süreci hakkında rakamsal değerlerin de yer aldığı bu röportajı keyifle okuyacağınızdan eminiz. (Sayfa 30-31-32)

Mikro Yazılım’ın Avantajlar Dünyasının da içine daldığımız bu sayımızda, Mikro’nun Kobilere verdiği destekle ilgili Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Sn. Alpaslan TOMUŞ okurlarımızı bilgilendirdi. (Sayfa 22-23)

ERP yazılımlarına özel geliştirilen yazılım geliştirme platformu OCTOPOD hakkında, EMS Yazılım Kurucusu Sn. Şenol Balo ile bir röportaj gerekleştirdik. (Sayfa 34-35-36)

Login Yazılım İş Geliştirme Yöneticisi Sn. Levent Sılay ile, Yerli yazılımları konuştuğumuz keyifli bir söyleşimizin de yer aldığı (Sayfa 42-43) Şubat sayısında, sektörden en son haberleri ve yeni makaleleri bulabilirsiniz.

ERP HABER dergisini hemen Apple için App Store veya Android için Google Play‘den ücretsiz indirin.