Dünyanın lider iş uygulamalarından IFS’in müşterilerini, partnerlerini, uzmanlarını, çalışanlarını, gazetecileri ve analistleri bir araya getirecek IFS World Conference, bu yıl 25-27 Ekim tarihleri arasında Göteborg’da yapılacak.

ifs world conference

Sürekli genişleyen IFS ekosistemini bir araya getirerek paylaşım ve etkileşim amacı ile her yıl düzenli olarak yapılan IFS World Conference etkinlikleri, bu sene İsveç’in Göteborg kentinde yapılacak. Dünyanın lider ERP yazılımlarından IFS Applications hakkında eğitim ve workshoplar, uzmanların IFS Applications 9’un yeni özelliklerine dair anlatacağı sunumlar, versiyon güncelleme önerileri, IFS uzmanları ile görüşme imkanı ve yazılım sektörünün nabzını tutan iş adamlarının sektörün geleceği hakkında öngörü, tahmin ve önerilerini paylaşacağı konuşmaların yer alacağı konferansta IFS’in büyük önem verdiği IFS Partner Network Programı çerçevesince IFS çözüm ortakları için özel çalışmalar ve network imkanları da bulunuyor.

3 gün sürecek olan IFS Word Conference’da iş dünyasına ilham veren konuşmacılar da yer alıyor. Konferansın ana konuşmacılarından biri araştırma ve operasyon yönetimi alanındaki 20 yıllık tecrübesini paylaşacak olan Global araştırma şirketi IDC’nin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı BOB PARKER. Konuşmacılardan diğeri ise Stockholm Ekonomi Okulu Profesörlerinden, The Economist’s Intelligence Unit tarafından yılın İş Profesörü seçilen ve müşteri davranışları, pazarlama ve yaratıcılık alanlarında yaptığı çalışmalarla dünyadaki ilk 10 profesörden biri olarak anılan MICAEL DAHLEN. Konferansın diğer konuşmacısı ise SAAB Grubu’nun CIO’su MATS HULTIN olacak. Konferansın moderatörlüğünü üstlenecek kişi ise IFS World Konferans’larının aranılan yüzü JON BRIGGS.

ifs world conference

Konferansta IFS’in sponsor olduğu Sauber F1 Takımı da Formula yarışlarına katılan otomobilleri ile orada olacaklar.

IFS Applications ürün demolarının ve eğitimlerinin yapılacağı, IFS Partner Programı ve başarı hikayeleri ile IFS Labs’ın geliştirdiği en son uygulamaların da paylaşılacağı konferansta eğlence de bulunuyor.

Konferansa katılım, konaklama ve eğitimler hakkındaki tüm detaylı bilgiye http://www.ifsworld.com/en/news-and-events/events/world-conference-2016/ adresinden ulaşabilir, kaydınızı geç olmadan yaptırabilirsiniz.