Arete, kimya sektöründe kazandığı deneyimlerden yola çıkarak hazırladığı Business All-in-One Kimya Çözümü için yeterlilik onayı aldı.
Türkiye’de gelecek 50 yılın en parlak sektörlerinden gösterilen kimya sektörü, bilgi seviyesi ve tecrübesi yüksek bir müşteri profiline sahip; kapsamlı ve değişken süreçlerin bulunduğu dinamik bir pazar. Arete’nin Kimya Çözümü, kimya sektöründe yer alan kurumların uygun maliyetlerle, etkin bir üretim yönetimi yapmasını sağlıyor. Ayrıca operasyonların daha verimli yürütülebilmesine, değişken pazar ve müşteri beklentilerine hızlı cevap verilebilmesine imkan tanıyan bir alt yapı sunuyor.

Arete
Arete Kimya Çözümü, SAP’nin sunmuş olduğu All-in-One Çözümleri Yeterlilik Onaylama Programı çerçevesinde 2 ay gibi kısa bir sürede geliştirildi. Bu program ile SAP Türkiye Kanal Yönetimi’nin rehberliğinde, Arete Kimya Çözümü’nün geliştirilmesi için bir proje planı hazırlandı. Bu plan doğrultusunda çözüme yönelik teknik, modüler ve dokümantasyon çalışmaları paralel olarak yürütüldü. Hangi aşamalarda hangi aktivitelerin gerçekleştirileceğinin net olarak tanımlandığı bu program dahilinde, belli aşamalarda SAP Türkiye Kanal Yönetimi ile bir araya gelindi. SAP Türkiye Kanal Yönetimi’nin destek ve yönlendirmesi, Arete ekibinin titiz çalışması proje başarısında önemli rol oynadı.