Perakende sektörünün güncel konularının ve sektörün yakın geleceğine ilişkin stratejilerin tartışılacağı KMD Perakende Teknolojileri Sempozyumu bünyesinde Microsoft ve RBS Retail işbirliği ile Microsoft Dynamics AX Retail ERP çözümü de anlatılacak.

kmd

Perakende ve Bilişim Teknolojileri Tedarikçilerini bir araya getirerek; Sektör gündeminin ana maddeleri haline gelen projeleri taşıdıkları tüm potansiyelleri ile, karar vericilerin bulunduğu bir ortamda, perakendeciler ve BT firmaları olarak dile getirmek; network ortamının kurulmasını olanak sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen KMD Perakende Teknolojileri Sempozyumu bu yıl da birbirinden farklı çözümlere ev sahipliği yapacak.

RBS Retail Hakkında:

RBS Retail yaklaşık 20 yıllık perakende deneyiminin neticesi olarak 2016 yılında kurulmuştur. RBS Retail Perakende sektöründeki çeşiti konular için yazılım ve bilgi teknolojisi ile çözümler sunmaktadır. RBS Retail’in ürün sağladığı ve hizmet verdiği konular (ERP, CRM, Merchandise Planlama, PLM, İş Zekası BI, POS, Depo WMS, Franchaise Yönetimi, Mağaza Yönetimi, Ürün Yönetimi, Stok Optimizasyonu, B2B çözümleri) olarak özetlenebilir.

Perakende Sistem Entegratörü olarak yola çıkan RBS Retail, çözümlerini sunmak için yurt içinde ve yurt dışında çeşitli iş ortakları kurmuştur. Bunlardan bazıları; Microsoft, Ingenico, Centric Software, inRiver, Slimstock, Solvoyo. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde ve TÜBİTAK desteğinde geliştirilecek olan özel / yerli Perakende Çözümü için de çalışmaları devam etmektedir.

RBS Retail hakkında daha detaylı bilgi http://www.RBSretail.net adresinden alınabilir.