Konfor Mobilya

Konfor Mobilya, kalitesi ve çizgisini tercih eden kullanıcılarına uzun soluklu güven ilişkisi geliştiriyor. Üretim gücünü satış gücü ile birleştirerek müşterilerine hayal ettikleri çeşitlilikte seçenekler sunuyor ve her yıl yeni koleksiyonlar tasarlayarak, sektörün öncüsü olmaya devam ediyor.

Konfor Mobilya ve CPM ortaklığını, Konfor Mobilya AŞ. Genel Müdürü Sn Ömer Çetmen anlattı. Konfor Mobilya AŞ. Genel Müdürü Sn Ömer Çetmen ERP’de neden CPM Master ERP kullandıklarını anlattı. CPM öncesinde %18’leri bulan hata oranı, CPM Planlama Modülü sayesinde %2’lere indi. Gece geç vakitlere kadar süren, zaman zaman ertesi güne sarkan yüklemeler yerine mesai saatleri içerisinde sevkiyatlarımızı tamamlayabiliyoruz. Rut, müşteri ve kamyon bazında doğru, optimum planlamadan dolayı elde edilen nakliye maliyetlerinin %25 düştüğünü söyleyebilirim. Malzeme ihtiyaç planlama modülü ile ihtiyaç simülasyonu yapabiliyoruz. Bu sayede stok yükü ve stoklarda % 10’luk bir iyileşme sağlamış olduk. CPM MASTER ERP Teknik servis modülü ile Fabrika merkezimize ve Bölge Müdürlüklerimize gelen müşteri/bayi taleplerini, montaj, arıza, şikayet ve önerileri bir veri tabanında topladık. Bu sayede geriye dönüş ve hata oranımızı %20’lerden %3’lere çekmeyi başardık.

Konfor Mobilya ve CPM Master ERP

CPM Yazılım, mobilya sektörüne özel „Konforlu Çözümler“ sunuyor. CPM MASTER ERP ofis mobilyaları, döşemeli grup üretimi, yatak, baza ve modüler üretim konularında üretim yapan firmalar ile kişiye özel tasarım ve mimari gerektiren ürünler ve konsept olarak tanımlanan ürün üreten firmalar için özel çözümler sunuyor. Üretim sürecini planlamadan siparişe, müşteri ilişkilerinden depo yönetimine kadar her kademede takip ve analiz ediyor.