Gülermak  Polonya’da, Türkiye’de ve diğer Avrupa ülkelerinde yürüttüğü kompleks mühendislik ve inşaat projelerinin yönetimini kolaylaştırmak için IFS Applications 9’u tercih etti.

Gülermak

Global kurumsal uygulamalar şirketi IFS bugün, Türkiye’nin lider inşaat ve mühendislik firması Gülermak’ın, kompleks inşaat projelerinin yönetimini kolaylaştırmak amacıyla Polonya ve Türkiye’deki operasyonlarında IFS Applications™ 9’u uygulamaya koyduğunu duyurdu.

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve taahhüt firmalarından biri olan Gülermak’ın uzmanlık alanı toplu taşıma sektörüne yönelik demiryolu altyapı inşaatı, yer altı tünelleri ve metro istasyonları gibi anahtar teslim projelerin uygulanmasıdır. Uluslararası pazarda adından söz ettirmeye devam eden Gülermak’ın Avrupa’daki merkez ofisi Varşova’da bulunmaktadır ve firma halihazırda Varşova’daki ikinci metro hattının orta kısmında çalışmalarını sürdürmektedir.

Gülermak süreçlerini iyileştirmek ve proje yönetimi, finans, satın alma ve depo yönetimi, alt yüklenici yönetimi, sözleşme yönetimi ve maliyet kontrolü gibi başlıca alanlarda süreçlerini iyileştirmek ve verimliliği arttırmak için bütünsel bir iş çözümü arayışındaydı. Birbiriyle sıkı rekabette olan bir dizi ERP çözümünü değerlendirdikten sonra IFS Applications 9’u uygulamakta karar kıldı.

Gülermak’ın Polonya Genel Müdürü Mustafa Tuncer düşüncelerini şöyle dile getirdi: “IFS’i tercih etmemizin nedeni inşaat ve taahhüt sektörünü destekleyen gelişmiş işlevselliğidir. Çözüm, kilit önem arz eden proje yönetimi dahil olmak üzere, işimizin birçok alanında verimliliği arttırmamıza yardımcı olacak. IFS Applications 9 hem ihtiyaçlarımızı karşılıyor hem de değişen pazar gereksinimlerine adapte olacak kadar çevik.”  dedi.

IFS CEE Başkanı Marcin Tanarek şöyle ekledi: “İnşaat ve taahhüt sektörü IFS’in stratejik pazarlarından biridir. Dünya çapındaki birçok isim yapmış şirkete hizmet veriyoruz ve IFS Applications 9’un kompleks mühendislik projelerini iyileştirme konusunda Gülermak’a yardımcı olacak olması bizi çok mutlu ediyor. Çözümümüzün Gülermak’ın Polonya’daki ve diğer Avrupa pazarlarındaki faaliyetlerini geliştirmesine katkıda bulunacağına eminiz.

IFS’in inşaat ve altyapı sektöründe hizmet veren şirketlere ne şekilde destek verdiği konusunda ayrıntılı bilgi için: www.ifsworld.com/en/industries/engineering-construction-infrastructure.