Mikro Yazılımevi, 1 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği bir kampanya ile özel müşterilerine, Versiyon 15 programına yükselmek için avantajlı bir fırsat sunuyor.
Mikro

Yazılım sektörünün önde gelen firmalarından Mikro Yazılımevi, 1 Ağustos tarihi itibarıyla özel müşterileri için yeni bir kampanya duyurusu yaptı.
Mikro Yazılımevi, 1 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanya ile özel müşterilerine Versiyon 15 programına yükselmek için avantajlı bir fırsat sunuyor. Son versiyonun sağladığı kolaylıklardan sadık müşterilerinin daha avantajlı olarak yararlanmasını amaçlayan Mikro Yazılımevi, Yükselme Kampanyasına özel %50 indirim avantajı sağlamakta.

Versiyon 15 Firmalara Ne Sağlıyor?

Firmalar, Versiyon 15 kullanarak;

  1. e-fatura, e-arşiv, e-defter uyumlu hale getirebilir,
  2. Programlarında Kanunlarımız gereği gerçekleştirilen mevzuat güncellemelerine sahip olabilir,
  3. Personellerinin tüm işlem hareketlerini kolaylıkla takip edebilir, (Örn: Bir personel sistemden yanlışlıkla faturayı sildi. Kim olduğunu hemen tespit edebilecekler.)
  4. Kullanımı daha kolay,
  5. Birden fazla dilde aynı anda çalışabilen,
  6. Tek tuşla kurumunuzun finansal performansını ölçmenize izin vermenin yanı sıra daha yüzlerce yeniliğe sahip olabilecekler.

Mikro Yazılımevi Genel Müdür Yardımcısı ve Şirket Ortağı Alpaslan Tomuş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Mikro Yazılımevi olarak hayata geçirdiğimiz Yükselme Kampanyası ile, daha da iyileştirilmiş Versiyon 15 Mikro Programı ile özel müşterilerimizin başarılarına eşlik etmek istiyoruz. Son versiyonumuzun sağladığı avantajlardan tüm müşterilerimizin üstelik de kısa bir dönem için %50 indirimle yararlanmalarını sağladık. Versiyon 15’in sayısız avantajının müşterilerimizin için daha verimli bir yönetim sağlayacağı inancındayız.” dedi.

Mikro Yazılımevi Hakkında:

Mikro

1988 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuş kurumsal ve ticari yazılım sağlayıcıdır. Mikro Yazılımevi mühendisleri, şirketlerin var olan işlerini en üst düzeyde yönetecek ve verimli büyümelerini sağlayacak nitelikte yazılımlar geliştirirler. Mühendislerimiz tarafından geliştirilen kapsamlı ve fonksiyonel yazılımlar, şirket varlıklarının en iyi şekilde yönetilmesine hizmet eder. Buna ek olarak, e-Mikro markası altında şirketlere e-Devlet uygulamalarına yönelik hizmetler (e-fatura, e-defter, e-arşiv) sunmaktayız. Mikro Yazılımevi, bugün 100 bine yakın müşteri portföyü ve ülke çapında sayıları 300′e ulaşan bayi ağı ile Türkiye ekonomisine katkıda bulunan önemli yazılım şirketlerinden biridir.