1988 yılından beri “Türk İş Çözümleri ve ERP” sektöründe faaliyet gösteren Mikro Yazılımevi, yeni Genel Müdürü Yardımcısı Alpaslan Tomuş ile gücüne güç katarak faaliyetlerine devam ediyor. Bölgesel olarak yayılmış güçlü çözüm ortakları ve sektör odaklı çözümleri ile Mikro Yazılımevi, bundan böyle ERP sektöründe kendinden daha çok bahsettirmeyi hedefliyor.

2015 Nisan itibariyle Mikro Yazılımevi’de Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Hizmetler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve şirket ortağı pozisyonunda göreve başlayan Alpaslan Tomuş, Mikro’nun Türkiye’de yazılım çözümleri konusundaki katma değerini daha da artırmayı hedefliyor. Mikro Yazılımevi bundan sonra yenilenen organizasyon yapısı ve vizyonu ile ERP sektöründe faaliyetlerine devam edecek.

Yenilenen Organizasyon ile ilgili Sayın Alpaslan Tomuş;

“Türk İş Çözümleri ve ERP pazarının en köklü ürün ve çözüm sağlayıcısı firmalarından birisi olarak yeni bir değişim hareketi başlattık. Tüm süreçlerimizi yeniden ele alıp, ihtiyaç duyulan iyileştirmeleri hayata geçiriyoruz. Amacımız gerek müşteri memnuniyet seviyemizi, gerek hizmet kalitemizi, gerekse de eko-sistemimize yarattığımız değeri arttırmak. Tüm bu çalışmalara paralel olarak, müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla iletişimimizi güçlendirerek potansiyel müşterilerimizle de modern ve farklı kanallardan iletişim kuruyor olacağız. Hedefimiz kısa vadede Türkiye pazarındaki pozisyonumuzu güçlendirmek, orta vadede ise uluslararası arenada bölgesel bir çözüm sağlayıcısı olmak.

alparslan-tomus

Yazılım sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunan ve kariyerine yine Mikro Yazılımevi’nde başlayan Alpaslan Tomuş, son 15 yıldır Türk Telekom Grup Şirketleri bünyesinde yer alan İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş’de üst düzey yönetici olarak görev almaktaydı. Innova Bilişim Çözümleri’nde 2009 yılına kadar yurtiçi iş geliştirmeden ekibinin yöneticiliğini yapan Alpaslan Tomuş, 2015 Nisan ayına kadar da İnnova’nin uluslararası iş geliştirme, satış ve çözüm ortakları kanalından sorumlu yönetici olarak görev aldı. Bu süre zarfında, ekibiyle birlikte, Innova çözümlerinin 3 Kıtada 33 ülkeye ihrac edilmesini ve söz konusu ülkelerde iş ortakları ağının oluşturulmasını sağladı. Alpaslan Tomuş aynı dönemde Innova’nın Dubai Ofisi’nin de Genel Müdürlüğünü üstlendi.

ERP, Kurumsal Kaynak Planlaması, uygulama ve yazılımları alanında her ölçekte işletmenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çözümler üreten Mikro, bugün ülkemizin dışında Azerbaycan, Rusya, Bulgaristan ve Arap ülkelerinde de pek çok işletme tarafından kullanılmaktadır. Mikro Türkiye operasyonunu İstanbul’da bulunan merkez ofisinde, İzmir’de bulunan şubesinde ve Türkiye’nin tamamına yayılmış 300’ün üzerinde iş ortağı ile devam etmektedir.