Minerva, mutfak ekipmanları konusunda dünya devi Franke ile 1999 yılında başlamış olduğu komple ERP ve CRM uygulaması E-İş dönüşümü projesinde 15.yılını kutluyor.

Minerva

1999 yılında muhasebe, stok yönetimi, bordro yönetim, satın alma ve sipariş yönetimi ile başlayan birliktelik; bugün Türkiye çapında 800’den fazla bayinin sipariş girdiği, çağrı merkezinin yönetildiği, teknik servis hizmetlerinin verildiği, depolarının yönetildiği, muhasebe ve insan kaynaklarının takip edildiği, müşteri ilişkilerinin yönetildiği bütünleşik tek bir platform haline gelmiştir.

Minerva – Franke işbirliği Avrupa’ya yayılıyor

Minerva-Franke işbirliğinin 15.Yıl kutlamasının en güzel haberi ise platformun Franke’nin diğer ülkelerdeki firmalarında da kullanılacağıdır. İlk olarak Yunanistan, Romanya, Kazakistan bölgelerindeki projeler hayata geçirilecektir.

1911 yılında İsviçre’de kurulan Franke, 1946 yılında ilk kez ihracat yaptı ve 80’li yılların sonunda endüstriyel mutfak sistemleri konusunda dünya lideri durumuna geldi. Franke, bugün, 40 ülkede yerleşik 70 firmasında 11bin kişinin üzerinde çalışan personeline sahip bir gruptur.