ERP HABER – Oturma grubundan yatak odasına, yemek odası takımından genç odasına uzanan geniş bir yelpazede ev mobilyaları ve ev tekstili ürünleri sunan Mondi, üretim, finans, insan kaynakları, satış ve dağıtım süreçlerini Elsys danışmanlığında SAP alt yapısına taşıdı. Elsys’ten mobilya sektörüne yönelik yazılım projeleri alanında deneyimli 12 kişilik danışman kadro ve Mondi’de farklı kademelerde yöneticilik yapan 12 kişilik bir ekip görev aldı.

Müşteri odaklı, kaliteli, ergonomik ve çevre dostu ürünler üretme misyonuyla çalışmalarını sürdüren Mondi, Elsys ile iş birliğine gitti. Elsys danışmanlığında adım attığı kapsamlı SAP projesini bir yılda tamamlayarak canlı kullanıma alan Mondi, finanstan kalite kontrole, depo yönetiminden insan kaynaklarına kadar tüm süreçlerini daha etkin yönetebilecek. Mondi, farklı departmanlarının koordineli olarak çalışmasını sağlayan yeni sistem ile bütünleşik bir yapıya kavuştu.

Mobilya Sektörü ERP Projesi kapsamında

Proje kapsamında, SAP üzerinde üretim planlama, malzeme ve depo yönetimi, satış dağıtım, kalite yönetimi, bakım onarım ve finansal süreçleri yapılandırıldı.

Boydak grubunun amiral gemisi mobilya alanında pek çok ürün grubunu barındıran Mondi’nin Elsys danışmanlığında hayata geçirdiği proje, diğer mobilya şirketleri için de örnek teşkil ediyor.