Türkiye’nin önde gelen eğitim-öğretim kurumlarından ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, 4 farklı lokasyonda yerli ve yabancı 400′e yakın eğitmen ve 150’ye yakın destek – idari personeline ait insan kaynakları faaliyetlerini Workcube HR Çözümü ile yönetecek.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, İnsan Kaynakları Yapılanmasını Workcube İle Gerçekleştiriyor

 

ODTÜ Geliştirme Vakfı IK projesi

ODTÜ Geliştirme Vakfı IK projesi kapsamında Workcube HR Çözümü’nde yer alan e-Profil, e-Hesap, Planlama, Organizasyon, Bütçe, İşe Alım gibi temel insan kaynakları modülleri yanı sıra Intranet uygulamaları kapsamındaki literatür, dijital arşiv, ajanda, forum, yazışma ve iletişim fonksiyonları yer alıyor. Kurum, yeni insan kaynakları yapılanmasıyla farklı lokasyonlardaki çalışanları merkezi yapıda ve sistematik olarak yönetmeyi amaçlıyor.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, pozisyonlara ait tüm yetki ve sorumlulukları sisteme tanımlayarak bu pozisyon norm kadroları oluşturup, pozisyon bazlı toplu amir seçimlerini kolayca yönetebilir hale gelecek.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’ndaki tüm idari ve öğretmen kadrosunun maaş, sosyal yardım, ikramiye, avans, kesinti vb. işlemleri de Workcube e-Hesap Modülü üzerinden takip edilecek. Bu kurguyla kurumun insan kaynakları sürecinde yaşadığı bürokrasi yükü azaltılmış olacak.

Nitelikli, deneyimli ve öğrencilere katma değer yaratacak öğretmen kadrosu yaratabilmek adına Workcube İşe Alım Modülü altındaki seçim listelerini kullanacak olan kurum, aynı zamanda tüm görüşme notlarını, değerlendirmeleri, yazışma ve dokümanları da diğer uygulamalarla entegre olarak tek bir merkezden yönetebilir hale gelecek.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, insan kaynakları yapılanmasının tamamlanmasıyla birlikte çalışanlarına ait hobileri, kan grubu, izin, kıdem, ihbar yükü gibi pek çok veriyi de Workcube üzerinden istenilen grafik formatlarda anlık olarak raporlayabilecek.