Microsoft’un ERP pazarında yer alan yazılımlarının satış, eğitim, destek ve kurulum hizmetlerini veren Pargesoft, Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.

pargesoft

Ürün portföyünde, Microsoft’un; Dynamics AX, Dynamics NAV ve Dynamics CRM ürünlerini bulunduran Pargesoft’un ayrıca Dynamics platformları üzerinde çalışan; e-defter, e-fatura, bordro ve hizmet sektörüne yönelik olarak geliş olduğu Dynamics Elementa uygulamaları da yer almaktadır.

Microsoft Dynamics NAV yazılımının Türkiye yerelleştirilmesi çalışmalarını gerçekleştiren Pargesoft, iki yıl üst üste, global pazarda Microsoft President’s Club for Dynamics ve Türkiye’de de Microsoft Yılın Dynamics ERP iş Ortağı ödüllerine layık görülmüştür.

Pargesoft’un ana sponsor olduğu ve Microsoft tarafından yeni sürümlerin tanıtımı ile birlikte, müşterilerin Dynamics çözümleri ile elde ettiği başarıları paylaşmak üzere her yıl düzenlenen Dynamics Zirve etkinliği 2016 yılında yeni ürünler eklenerek Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi olarak düzenlenecektir. Etkinlik 20 Nisan 2016 tarihinde Swissotel The Bosphorus otelinde gerçekleşecektir.

Zirvede ayrıca, çığır açan yeni nesil Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL Server 2016 ürün ve Microsoft Azure Yeni Çözümler lansmanları olacaktır.

Etkinliğe kayıt linki : https://msevents.microsoft.com/cui/EventDetail.aspx?culture=tr-TR&EventID=1032732082&IO=CvocqTmWNQRn2WZCwy8gvQ%3d%3d