2005 yılında faaliyetlerine başlamış olan ve Pet Preform Kalıpları, Pet Şişirme Kalıpları, Single Stage kalıplar ve bu kalıpların yedek parçalarının üretiminde uzmanlaşmış ve Adana’dan tüm Dünya’ya hizmet vermekte olan Petka Kalıp, iş süreçlerinin yönetiminde Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı caniasERP’yi kullanmaya karar verdi.

Petka Kalıp

Gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında çalıştığı büyük firmalara “kaliteli hizmet ve üretim” anlayışını kanıtlamış olan Petka Kalıp, caniasERP ile verimliğini ve kalitesini daha da arttıracak. Üretimini yaptığı Pet kalıplarını ve bunların yedek parçalarını 37’yi aşkın ülkeye ihraç etmekte olan Petka Kalıp, aynı zamanda yurtiçinde de sektörün önde gelen firmaları ile verimli bir şekilde çalışmaktadır. Adana’daki 3500 m2’lik modern tesisinde üretimini sürdürmekte olan firma, Türkiye’nin en kaliteli ürün sunan Pet kalıp firması konumunda bulunmaktadır.

caniasERP Kurumsal Kaynak Planlama yazılımı ile kalitesini ve verimliliğini daha da yukarıya taşıma hedefi içerisinde olan Petka Kalıp, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına da sahiptir.

IAS Yazılım Hakkında

IAS (Industrial Application Software), firmalara iş süreçlerini optimize etmeleri ve hızlandırmalarını sağlayan kurumsal yazılım çözümleri üretip, yazılımın danışmanlığını ve eğitim hizmetlerini vermek üzere 1989 yılında Almanya’da kurulmuştur.

ERP alanında uzmanlaşmış, dinamik ve inovatif bir yazılım firması olan IAS, ürünü caniasERP ile firmaların iş süreçlerini hızlandırmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olur. 1989 yılında Almanya’da kurulmuş olan IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımları üretmekte ve kurulduğu günden bu yana çözümleri hakkında danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.

Bugün itibari ile global operasyonlarını yürüttüğü Türkiye, Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri ofislerinde ve partnerleri aracılığı ile birçok ülkede yazılım geliştirme, Ar-Ge, danışmanlık, satış ve eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’de; İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere, Gaziantep, Samsun, Kocaeli, Aydın ve Bursa’da 30’dan fazla çözüm ortağı ile birlikte başarılı projelere imza atmaktadır.