ERP HABER – Dünya çapında yaklaşık 44.000 SAP çalışanının masa üstünde, firmanın kurumsal bilgi erişim çözümü olan Babylon Enterprise uygulaması kullanılmaya başlandı.

Babylon-Enterprise, tek bir tıklama ile firma dahilindeki tüm kurumsal bilgi ve çevirilere erişimi mümkün kılan altyapısını tüm SAP çalışanlarının hizmetine sundu.

Global ölçekte dünyanın üçüncü büyük yazılım firması olan SAP, çok lisanlı olarak iletişim kuran ve ağırlıklı olarak elektronik dokümanlar ve elektronik posta kullanan bir çalışan yapısına sahip. İşlerin aksaksız ilerleyebilmesi için yeni terimlerin, kısaltmaların ve profesyonel bilgilerin anlam ve tanımları, dünya çapındaki tüm çalışanlar için, hızlı ve verimli bir şekilde olması büyük önem taşıyor. SAP günlük çalışma ve iletişim esnasında bilgi erişimine destek olması için Babylon’u seçti.

SAP firmasının CIO’su Uwe Herold, “Kapsamlı kontrollerden sonra Babylon’un; sözlük, SAP ERP sistemleri, SAP terminolojisi ve IT verileri ile ilgili her çeşit bilgiye kolay ve hızlı bir şekilde tek tıklama ile erişim sunduğunu gördük, çalışan verimliliğini artırdığı kanıtlanan Babylon’un bilgi erişim teknolojisinden etkilendik. Babylon, SAP çalışanları için, bir tıklama ile bilgi işlem verilerine ve marka sözlüklere anında erişim sağlıyor, bu dünya genelindeki çalışanlarımızın profesyonel ve verimli olarak çalışmasına ve iletişim kurmasına yardımcı olacaktır” dedi.

Babylon’un CEO’su Alon Carmeli, ise şunları söyledi: “Babylon olarak yazılım ürünlerinde kendisi için en yüksek kalite ölçütleri belirleyen bir firma olan SAP tarafından seçilmiş olmaktan dolayı gururluyuz. SAP’ın kararı, tüm profesyonel çalışanlar için Babylon işlevlerinin sahip olduğu önemin ve Babylon ürün ve içeriğinin kalitesinin bir kez daha teyit edilmesi demek oluyor.”

Babylon Enterprise tek bir tıklama ile, her türlü masaüstü uygulama ve kullanıcı faaliyetleri kapsamında kurumsal bilgilere erişimde devrim yaratan bir uygulama sunuyor. Babylon teknolojisinin, kurumsal veri ve referans içeriklerinin kullanımını önemli ölçüde artırdığı ve dolayısı ile kurum çapında üretkenliği iyileştirdiği ortaya konuyor. Babylon-Enterprise çözümü, ayrıca, tek bir tıklama ile erişilebilen ve dünya çapında en verimli ve profesyonel şekilde iletişim sağlamak üzere Fortune 500 firmaları tarafından kullanılan, 75 lisanda sunulan sözlükleri de bünyesinde barındırıyor.