ERP HABER – SAP Türkiye ’de Hakan Yakıcı Çözüm Mühendisi, Ahmet Engin Tekin Çözüm Mühendisi, Kurtuluş Demirel Çözüm Mühendisi, Hüseyin İçyer Satış Yöneticisi, Önder Şahin Satış Yöneticisi, Ömer Artuk İş Ortaklarından Sorumlu Yönetici, Sema Kılıç Operasyon Uzmanı olarak görev yapma başladı.

Türkiye’nin hızlı büyüyen pazarlara dahil edilmesiyle yeniden yapılanan SAP Türkiye ekibini büyütüyor ve yeni istihdam imkanı yaratıyor.

SAP Türkiye’de Hakan Yakıcı Çözüm Mühendisi, Ahmet Engin Tekin Çözüm Mühendisi, Kurtuluş Demirel Çözüm Mühendisi, Hüseyin İçyer Satış Yöneticisi, Önder Şahin Satış Yöneticisi, Ömer Artuk İş Ortaklarından Sorumlu Yönetici, Sema Kılıç Operasyon Uzmanı olarak görev yapma başladı.

SAP Türkiye Çözüm Mühendisi Hakan Yakıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tekstil Mühendisliği Bölümünden mezun oldu ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yapıyor. İngiltere’de Novasoft, B&Q, Marks&Spencer, DSGİ, D&A; Türkiye’de ise Boyner Grup, Begendik ve OYPA gibi firmalarda gerçekleştirilen SAP projelerinde takım lideri olarak görev aldı,

SAP Türkiye Çözüm Mühendisi Ahmet Engin Tekin, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu ve Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisans yaptı. Ahmet Engin Tekin, SAP’den önce, İngiltere’de Accenture ve IBM’de çalıştı.

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan SAP Türkiye Çözüm Mühendisi Kurtuluş Demirel, Inspark Danışmanlık, Peppers & Rogers Danışmanlık, Accenture Danışmanlık’ta görev aldı.

SAP Türkiye Satış Yöneticisi Hüseyin İçyer, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği Fakültesi’nden mezun oldu. Hüseyin İçyer, Siemens IT Çözümleri ve Servisleri, KoçSistem ve Vestel gibi şirketlerde ürün müdürü ve satış müdürü olarak görev yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü mezunu olan SAP Türkiye Satış Yöneticisi Önder Şahin, Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. SAP’den önce HP, TSG, Oyak Teknoloji ve Citibank’ta çalıştı.

SAP Türkiye İş Ortaklarından Sorumlu Yönetici Ömer Artuk, Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve İngiltere’de Strathclyde Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Ömer Artuk, Borusan Lojistik ve PwC Danışmanlık gibi firmalarda görev aldı.

SAP Türkiye Operasyon Uzmanı Sema Kılıç, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeofizik Mühendisliği’nden mezun oldu. SAP’deki görevinden önce IBM, Destek Bilgisayar, Logosoft RIMIC firmalarında çalıştı.