Software AG ARIS Topluluğundaki 400,000 üye sayısıyla yeni bir tarihi rekor kırdı. ARIS topluluğu iş birliğini ve tüm üyeleriyle olan paylaşımı mümkün kılan dünya çapındaki en büyük İş Süreçleri Yönetimi (BPM) topluluğudur.

uye

Software AG’nin CTO’su Dr. Wolfram Jost: “ARIS Topluluğu, bunu gelişmiş kullanıcılar için olduğu kadar yeni başlayanlar için de kapsamlı bir BPM bilgisi sunarak başarıyor. Yine aynı şekilde önemli olarak, farklı çevrelerinin bilgi paylaşımı yapmalarını, yeni süreçlerde beraber çalışmalarını, uzmanlarla tanışmalarını ve forumlarda yer almalarını ya da sadece yazılımın deneme sürümünü indirmelerini mümkün kılıyoruz.“ diye not düştü.

ARIS Topluluğunun özel bir bilgi, öğretici dersler, blog ve destek sağladığı bir bulut alanı mevcuttur. ARIS Cloud Software AG’nin İş Süreçleri Analizi (BPA) hizmetidir. Kanıtlanmış ARIS ürünleri halka açık ve özel bulut alanlarında üye olmak kaydıyla kullanılabilir. ARIS Topluluğu kullanıcılarına sorular, bilgi paylaşımı ve destek için kullanılan bir platform olarak hizmet vermektedir.

Toplulukla İlgili Bilgiler:

  • 40’tan fazla ülkede 400,00’den fazla üye
  • Dünyanın en büyük BPM Topluluğu; ulusal çıkar grupları (örneğin: ABD, Rusya, Almanya) endüstri odaklı çıkar grupları (örneğin: kamu sektörü, metal endüstrisi) ve konu odaklı çıkar grupları (örneğin: BPMN, bulut)
  • Süreçlerin içerik paylaşımı, organizasyonel çizelgeler, BPMN 2, veri, uygulamalar, beyin fırtınası (ARIS Express aracılığıyla)
  • 550,000’den fazla ARIS Express indirme sayısı (ücretsiz modelleme yazılımı)

Daha detaylı bilgi bu yılın 13 Haziran ile 17 Haziran arası Dresden, Almanya’da yer alacak olan uluslararası kullanıcı grup konferansları’nda verilecektir. 16. Perşembe ve 17. Cuma günleri dünya çapındaki ARIS kullanıcılarına adanmıştır.

Daha fazla bilgi için, www.ariscommunity.com linkini ziyaret edin.