Dünya üzerindeki en büyük Ytong üreticisi olan Türk Ytong A.Ş. iş süreçleri Microsoft Dynamics ERP ile yönetme kararı aldı.

İnşaat sektöründe 50 yılı aşkın var olan liderliğini, ikinci 50 yıla Microsoft Dynamics AX ile taşıyacak olan Türk Ytong, bu yolda Pargesoft uzmanlığını tercih etti. “Active Plus” adı verilen ERP projesinin kurulum ve implementasyonu Microsoft Dynamics İş Ortağı Pargesoft tarafından gerçekleştirilecek.

Türk Ytong

Pargesoft, 2 sene üst üste Microsoft President Club ödülünü almıştı.

pargesoft-268

15 yıldan bu yana ERP pazarında faaliyet gösteren ve Microsoft’un Kurumsal Kaynak Planlama yazılımları pazarına girdiği tarihten (2002 yılı) bu yana Microsoft Dynamics ERP partneri olarak faaliyetlerine devam eden Pargesoft, Microsoft tarafından; tüm dünyadaki Dynamics iş ortakları arasında ve birçok kriter baz alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, en başarılı % 5’lik dilime girenlere verilen Microsoft President’s Club ödülünü iki sene üst üste alma başarısını göstermişti.

2011 yılında İlk 500 Bilişim Şirketi araştırmasında 366. sırada yer alarak ERP alanında gösterdiği başarılı iş grafiğini tescilleyen Pargesoft, son olarak 2014′de olduğu gibi 2015′de de Microsoft President’s Club ödülünü kazanmaya hak kazanmıştı.