ERP HABER – Ülker Golf markasının üreticisi Natura Gıda, titiz bir araştırma sürecinden sonra ERP projesinde CANIAS ERP ile çalışmaya karar verdi. Proje, Natura Gıda’nın Bursa’daki fabrikasında ve İstanbul ofisinde paralel olarak yürütülecek.

ERP projesinin araştırılması aşamasında Natura Gıda, yerli ve yabancı birçok firma ve çözümlerini inceledi. Değerlendirmelerin ardından, işletmenin süreçlerine en uygun yazılım çözümünün CANIAS ERP olduğuna karar verildi. CANIAS ERP projesi, Üretim, Satış, Satın alma, İhracat, İthalat, Kalite Kontrol, Muhasebe, İnsan Kaynakları, Lojistik, Bakım, Ar-Ge ve Pazarlama departmanlarını kapsayacak şekilde, tüm şirkette kullanılan tek çözüm haline getirilecek.

canias erp ülker golf erp projesi

CANIAS ERP ’in bizim için en doğru seçim olduğunu düşünüyoruz

Natura Gıda’nın CANIAS ERP seçim süreci ve projesi hakkında Natura Gıda Bilgi İşlem Müdürü Sayın Adnan POLAT şu bilgileri verdi:

“Belirtilen süreçte kendi bünyemizde oluşturduğumuz deneyimli, kendi alanlarında uzman proje ekibi ile uzun süreli bir çalışma yaptık. 2011 yılında hızlı büyümenin getirdiği değişen iş ihtiyaçlarımız ve teknolojik ilerlemeler sonucunda merkezi yapıda ve entegre çalışan, web tabanlı bir sisteme geçmeye karar verdik. CANIAS ERP uygulamasının, teknoloji ve süreç yönetimi açısından değerlendirildiğinde, rekabet avantajı yaratacak esnek bir çözüm olduğunu ve iş süreçlerimize rahatlıkla uyarlanabileceğini gördük.

Çözüm ortağı olarak seçtiğimiz firmadan; ihtiyacı karşılayacak çözümler üretmesini, ciddi bir tecrübeye sahip olmasını, teknoloji ve süreç yönetimi açısından değerlendirdiğimizde ise rekabet avantajı yaratacak çözümler önermesini beklemekteyiz. Bu doğrultuda, CANIAS ERP’in bizim için en doğru seçim olduğunu düşünüyoruz.

Çözümlerinin ve proje ekibinin, Natura’nın işleyişini, nabzını ve fotoğrafını en iyi şekilde merkezi yapıya ve üst yönetime yansıtacağına, ekibimiz ile aynı frekansta çalışacaklarına inanıyoruz. Uygulamanın performansı ve fonksiyonalitesi dışında; uygulama ve modüllerinin ciddi bir tecrübe ve referansa sahip olması da tercihimizde önemli rol oynamıştır.”