SAP kurulum ve uyarlamasının bir işletmenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebildiğinden emin olabilmek için kurgulanan iş modelinin gereksinimlerini ne şekilde yönetmek ve iletişimi nasıl kurmak gerekir?

SAP

Değişimin etkisini optimize etmek için ve SAP’nin kullanım ömrü boyunca işletme içinde ve IT çalışanları arasında yönetilen izlenebilirliği sağlamak için plan nedir?

30 dakikalık bu webinar’da Software AG’ye katılın! Sektörde lider üreticilerden olan Karl Storz ile başarılı uluslararası bir SAP lansmanını optimize etmek için metodoloji ve yaklaşım nasıl olmalıdır konularının tartışılacağı webinerde ayrıca Software AG ARIS ve SAP Çözüm Yöneticisi ile IMPRIVA uygulaması yaşam döngüsü yönetimi çözümü(ALM)’nin işletme tarafından kullanılarak nasıl katma değer sağlandığını, maliyetlerin düşürüldüğünü ve gelecekteki projelerde başarı oranlarını arttırdıkları konuşulacak.  Buna ek olarak, birleşme ve satın almalar yoluyla Karl Storz gelecekteki büyüme ve genişleme desteklemek için bir yol haritası ve şablon ile ek SAP uygulamaları için kurulmuş olan sistemi anlatacak.

Hemen KAYIT Olun!