Zoho, 28 Temmuz 2017’ de yeni ürünü Zoho One’ı duyurdu. Zoho One, şirketinizi etkin bir şekilde yönetebilmeniz için gereken tüm uygulamaları tek bir paket içerisine topladı.

Zoho’nun bu zamana kadar tasarladığı en üst düzey özelliklere sahip olan pakette 35’in üzerinde entegre web ve mobil uygulamaları mevcuttur; bu da Zoho One’ı gerçek bir işletim sistemi haline getirmektedir.

Zoho’nun Yeni Ürünü Zoho One ile Tanışın

Zoho sunduğu çözümlere bir yenisini ekleyerek ilerlemeye devam ediyor. Zoho One ile şirketinizin tüm iş süreçlerine dönük yazılımlar size bütünleşik olarak sunmaktadır. Bunların arasında satış, pazarlama süreçleri ile ilgili olarak CRM-Müşteri İlişkileri Yönetimi içinZoho CRM’i pazarlama otomasyonu ve toplu e-posta için Zoho Campaigns’i, ziyaretçi takibi ve sohbet için Zoho SalesIQ’yu ve satış sonrası destek için Zoho Desk’i bulunmaktadır.

İş faaliyetlerinizi etkin yürütmek için ihtiyaç duyduğunuz uygulamalar da kullanımınıza sunulmaktadır. Bunlar arasında finans/faturalama için Zoho Books, Zoho Invoice’i, abonelik bazlı tekrarlayan faturalama yapan şirketler için Zoho Subscriptions’ı ve işe alma ve İK süreçleriniz için Zoho Recruit ve Zoho People gelmektedir. Çalışanların işbirliği yaparak çalışmasını sağlayan ofis uygulamaları, e-posta, kişisel verimlilik ve işbirliği uygulamaları içeren Zoho Workplace ailesi de Zoho One içerisinde sunulmaktadır. Zoho Workplace içerisinde başta kurumsal mail çözümü olan Zoho Mail’in yanısıra Zoho’nun ofis uygulamaları Zoho Showtime, Zoho Writer ve Zoho Sheets geliyor. Kurumsal sohbet/işbirliği çözümleri olan Zoho Cliq ve Zoho Connect ve web sitesi geliştirici Zoho Sites da çözümün içerisine dahildir.

 


Ayrıca, Zoho One paketi Google Apps veya Microsoft Office 365 sistemleri ile de entegre kullanılabilmektedir.
Herkes için ulaşılabilirliği temel alan Zoho için yazılım, sürekli planlanması ve bütçe ayrılması gereken bir lüks değil; herkesin kolayca ulaşması ve kullanması gereken bir ihtiyaçtır.
Zoho One ile işinizi yürütmek için gereken tüm yazılımlara sahip olabilirsiniz.
Son olarak, Zoho CRM ve diğer Zoho çözümleri ile ilgili bilgi almak ve çözümleri ücretsiz olarak kullanmaya başlamak için Zoho Türkiye yetkili satıcısı Cloudyflex ile temasa geçebilirsiniz.