ERP HABER –  Canias ERP ‘nin esnek yapısı sayesinde aralarında gıda, ambalaj, plastik, kimya, makine ve hizmet sektörlerinden birçok firmanın da bulunduğu yeni projeler hakkında ve Türkiye’deki ERP sektörüne dair IAS Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Sunguroğlu şunları söyledi:

“Özellikle son yıllarda kararlı, ne istediğini bilen ve ERP konusunda bilinçli firmalarda ciddi bir artış olduğunu gözlemliyoruz. ERP sektöründeki bu gelişmelerden oldukça memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Verdiğimiz hizmetin kalitesi ve devamlılığına gösterdiğimiz özen, başarımızdaki en önemli etkenlerden. Bilinçli bir müşteri ile doğru ve iyi planlanmış bir projeyi yürütmek, hem projenin maliyetini düşüren, hem de müşteri memnuniyetini artıran unsurlardan.

canias-erp_ias_yazilim_projeleri_kobi cozumleri

IAS olarak bugün geldiğimiz noktada, CANIAS ERP’nin markalaşmasına destek sağlayacak çok sayıda önemli projeye imza attığımızı söyleyebilirim. Ek yapılanmalar, çözüm ortaklığı ağının ve hizmet ekibinin büyütülmesi bu projelerin getirdiği en güzel sonuçlardan.

24 yıldır büyümeye devam eden ve müşteri portföyü ile güçlü bir iş ağı oluşturmuş olan bir firma olarak, şirketlerin kendi doğal büyüme süreci içerisinde ortaya çıkacak tüm yazılım ihtiyaçlarına, en doğru ve güvenilir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.”