SAP Kurumsal İş Çözümleri pazarında gerçekleştirdiği projeler ve günden güne büyüyen kurumsal hacmiyle adından söz ettiren ACRON, global iş ortakları ile birlikte, Türkiye’de ilk kez SAP Güvenliği alanında faaliyete başladı.

Farklı sektörlerin bilişim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik danışmanlık servisleri sunan, Türkiye’nin en büyük SAP iş ortaklarından ACRON, “SAP Güvenliği” alanında Türkiye’deki müşterilerine özel çözümler geliştirmeye başladığını duyurdu.

acron_semih_gur-600

SAP Güvenliği alanında global iş çözümleri sunan “Onapsis” ve “Trend Micro” markaları ile firmalara özel çözümlere imza atan ACRON, şirketlerin özellikle kritik iş süreçleri ve hassas verilerin yönetimi gibi alanlarda yaşadıkları güvenlik açıklarının tespit edilmesi ve giderilmesi noktasında hedefe yönelik çözümler geliştirecek.

SAP sistemlerinin güvenlik noktasında da diğer tüm IT unsurları kadar takip edilmesi gerektiğinin altını çizen ACRON Genel Müdürü Semih Gür, “Türkiye’nin en büyük SAP İş Ortaklarından biri olarak, sunduğumuz uçtan uca çözüm portföyüne “SAP Güvenliği” segmentini de eklemek bizim için önemliydi.

SAP BO, SAP Hana, SAP Router ve Web Dispatcher sistemleri özelinde sunduğumuz çözümlerle, Türkiye’de bu alanda bir ilki gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Günden güne gelişen danışmanlık ve hizmet hacmimizle ve global iş ortaklarımızla, pazarda farklılık yaratmaya devam edeceğiz” dedi.