Erkek giyimde dünyanın önemli markalarından biri olan Digel, Türkiye’deki iş süreçlerine canias ERP ile yön verecek. İzmir’de yeni kurulan fabrikasıyla, sıfırdan hazırlanan altyapısını canias ERP ile tamamlayacak olan Alman tekstil devi, tüm iş süreçlerinde canias ERP ile Türkiye pazarına hazırlanıyor.

digel

Alman devi, yenilikçi vizyonu ve yaratıcı ruhu ile uluslararası moda etiketi olarak sektöründeki birçok rakibinden ayrılıyor. Sürdürülebilirlik ilkesiyle hizmet veren Alman tekstil devi, canias ERP’nin esnek çözümlerinden yola çıkarak Türkiye tekstil sektörüne iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor ve uluslararası arenada ise 40’tan fazla ülkede 3000’den fazla mağazada modaseverle buluşuyor.

Digel Hakkında

1939 yılında Gustav Digel tarafından kurulan ve yenilikçi vizyonu, yaratıcı ruhu ile uluslararası moda dünyasında erkek giyimine yön veriyor, tasarım ve koleksiyonlarındaki farklılıklarla ön plana çıkıyor. Takım elbise, ceket, gömlek ve kravatlarıyla erkeğinin iş dünyasında, gündelik kıyafetlerde ve özel günlerde her daim kendisini özel hissetmesini sağlıyor.