Altur Turizm lider konumunu sürdürmek ve yeni sektörlerde faaliyet gösterip grubu uluslararası pazarlara taşımak için Microsoft ERP (Dynamics AX) tercih etti.

altur turizm

Altur Turizm güvenilir personel taşımacılık hizmetinin temellerini 1976 yılında attı. O günden bugüne birçok yeniliklere öncülük etmek ve değişimlerin uygulayıcısı olmak için yola devam ediyor. 8.000 araçlık modern filosu, deneyimli personeli, üstün hizmet ve kalite anlayışıyla iş dünyasının önde gelen temsilcileri tarafından tercih ediliyor ve her gün 200 bin personeli güvenliklerini ve konforlarını sağlayarak taşıyor olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Trafiğin en yoğun yaşandığı megakent İstanbul’da firma personellerini huzur içinde işlerine, evlerine, sevdiklerine taşımak Altur’un en önemli görevi iken, aynı zamanda müşterilerinin istek ve beklentilerini karşılayacak şekilde kendini sürekli geliştirmesi ve yenilemesi gerekiyor. Bu kapsamda farklı ERP yazılımlarını inceleyen Altur, sektöründeki lider konumunu sürdürmek ve yeni sektörlerde faaliyet gösterip grubu uluslararası pazarlara taşımak için Microsoft ERP (Dynamics AX) tercih etti.

2005 yılında Volkswagen ve Seat ana bayilikleri ile binek, ticari araç satış ve servis hizmeti vermeye başlayan Altur, ayrıca DOD bayiliği ile ikinci elde güvenli araç alım, satım hizmetini eksiksiz ve prosedürlere uygun yapmaktadır.

2006 yılında başladığı Filo Araç Kiralama hizmeti ile de sektörde fark yaratmayı amaçlayan Altur, bugün itibari ile yaklaşık 220 kuruluşa 6.000 araç ile operasyonel kiralama alanında hizmet veriyor.

Microsoft’un Gold ERP İş Ortağı ETG Danışmanlık tarafından, 2016 ve 2017 yıllarında uyarlaması devam edecek olan ERP projesi kapsamında, Altur Grup bünyesindeki 3 ana faaliyet alanı mevcut yazılımlardan Microsoft ERP (Dynamics AX) yazılımına taşınacak. Proje kapsamındaki faaliyet alanları;

  • Turizm (Personel Taşımacılığı, Filo, Özel Transfer Hizmetleri, Okul Taşımacılığı)
  • Otomotiv (Binek satış, Ticari satış, Volkswagen, Seat, Skoda, DOD İkinci El)
  • Sigorta Hizmetleri

olarak belirlendi.