Türkiye’nin en büyük iş adamları örgütlerinden biri olan ASKON,  %100 yerli ERP yazılım firması CPM ile anlaştı.

Daha verimli ve sistemli bir yapıya kavuşmak için bu konuda adım atan ilk dernek olan ASKON, çözüm ortağı olarak kendi dilinden anlayan yerli yerinde çözümler sloganı ile ERP çözümleri üreten CPM Yazılımı tercih etti.

ASKON ve CPM Yazılım

ASKON ile olan süreci değerlendiren CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Recep Palamut,

CPM ERP ile daha güçlü bir ASKON ve 2023 hedeflerini yakalayan daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz

dedi.

CPM Yazılım 1989’da çok kapsamlı bir yazılım firması olarak İstanbul’da kurulmuş, 2000 yılından itibaren müşterileri açısından maliyetlerin daha düşük olacağı paket yazılımlar geliştirmeye başlamıştır. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çözüm ortakları ile Türk sanayisi başta olmak üzere bugüne dek hizmet sektöründeki birçok firmaya destek vermiştir.

Türk yazılımcıların özverili çalışmaları ile geliştirilen CPM ERP, 1999 yılından bu yana %100 yerli entegre iş çözümü olarak Kobi ve Kobi üstü pazarda uygulanıyor, başarılı sonuçlarıyla Türk sanayisine verim, hız ve esneklik sağlıyor. CPM için müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini en uygun çözümlerle karşılamak daima önceliklidir. CPM, sadece yaratıcı ekipleri, ürünleri ve çözümleriyle değil, satış sonrası hizmetlerde sağladığı güvenirlilik ve yüksek iş ahlakıyla da bilinmektedir.

CPM Yazılım, ASKON 9. Divan kuruluna sponsor oldu

19-20 Aralık tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) 9. Divan toplantısına ana sponsor olan CPM Yazılım, ASKON Başkanı Sayın Mustafa Koca ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan plaket aldı.

ASKON ve CPM Yazılım

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği 9. Dönem Yönetim Kurulu çalıştayı Ankara’da gerçekleşti.

Programın ilk gün ilk oturumunda, ASKON Genel Başkanı Sayın Mustafa Koca açılış konuşması yaptıktan sonra, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sıtkı Abdullahoğlu “Ekonomi ve Ahlak” konulu bir konuşma gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen ASKON 9. Divan toplantısına ana sponsor olan CPM Yazılım, ASKON Başkanı Sayın Mustafa Koca ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan plaket aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Çalışır “Stratejik Planlama” konulu bir sunum gerçekleştirdi..

ASKON ve CPM Yazılım

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sayın Adnan Danışman’ın Kurumsal Faaliyetler üzerine yaptığı konuşma ve Genel Sekreter H. Bahadır Tuzcu’nun ASKON 8. Dönem Sunumu ile ilk günün ilk oturumu kapanmış bulundu.

ASKON 9. Dönem’e ilişkin “Beyin Fırtınası” toplantısı ve Genel Başkan Yardımcısı Sıtkı Abdullahoğlu’nun “Adap Üzerine” konulu konuşması ilk günün ikinci oturumunu oluşturdu.

Çalıştay, ikinci gün ASKON komisyon ve sektör başkanlıklarının yıllık plan sunumları ve Genel Başkan Sayın Mustafa Koca’nın kapanış konuşması ile sonlandı.