Borusan Danışmanlık SAP Finansal Modüller Müdürü Sn. Selim Bora Yavuz, Borusan Holding’in FIT Solutions ürün ve hizmetlerini kullanarak sağladığı avantajları anlattı.

Borusan Holding

Selim Bora Yavuz, FIT Solutions ile çalışma sebeplerinin sektördeki tecrübesi ve referanslarının çok iyi olması olduğu belirtti ve ekledi; “FIT Solutions ile yaptığımız e-Fatura ve e-Defter projeleri sonunda bir proje için olmazsa olmaz 3 saç ayağını da başarıyla geçtik; bunlar para, kalite ve zamandı. Gelecek dönemlerde FIT Solutions ile beraber e-Arşiv e-İrsaliye ve e-Dönüşüm ile ilgili diğer projelerde birlikte çalışmak istiyoruz.” dedi.

Türkiye’de 1999 yılında çalışmalarına başlayan FIT Solutions, yenilikçi ve deneyimli ekibiyle inovatif teknoloji çözümleri ve hizmetleri sunan bir yazılım firmasıdır.

‘e-Fatura’, FIT Solutions’ın Türkiye’de ilk akredite ettiği elektronik çözümdür. FIT SAP e-Fatura Çözümü’nü tercih eden firmaların sayısı 1500’ü aşmıştır. Türkiye’de birçok yerel ve uluslararası firma, e-Defter ve e-Bilet hizmetlerinden faydalanmaktadır. e-Arşiv, e-İrsaliye ve benzeri birçok elektronik çözüm projesi de seçenekler arasında yer almaktadır.

BorusanHolding