ERP HABER – 2010 yılının son çeyreğinde lansmanını yaptığı CANIAS ERP 6.03 versiyonuyla atağa kalkan IAS , 2011 Yılını 55 Yeni Projeyle kapatan IAS,  Türkiye’de en çok tercih edilen ERP yazılımlarından biri olduğunu kanıtladı.

2010 yılının son çeyreğinde lansmanını yaptığı CANIAS ERP 6.03 versiyonuyla atağa kalkan IAS,  2011 yılı içerisinde, kendi sektörlerinin lideri konumundaki 55 yeni firmayı CANIAS ERP ile buluşturarak Türkiye’deki müşteri sayısını 300’ün üzerine çıkarmış oldu.

Ambalajdan Makineye, Tekstilden Otomotive, Madencilikten Gıdaya kadar pek çok farklı sektörde yeni müşteriyi bünyesine katan IAS, müşteri portföyünü her geçen gün artan bir ivmeyle genişletiyor ve çeşitlendiriyor. Türkiye’deki müşteri sayısını 300’ün üzerine çıkaran IAS, Türkiye’de en çok tercih edilen ERP yazılımlarından biri olduğunu kanıtladı.

IAS’nin müşteri sayısı ve çeşitliliğinin artmasında  22 yıllık tecrübesinin yanı sıra son 5 yıldır yürütmekte olduğu Çözüm Ortaklığı, Sektörel Çözümler, KOBİ ERP, ERP Kiralama gibi yenilikçi projelerin de önemli katkıları bulunuyor.

Platform bağımsız olması, %100 web tabanlı yapısı ve hizmet ekibinin profesyonelliği gibi özellikleri ile öne çıkan ve Dünyada 21 ülkede, 11 farklı dilde kullanılan CANIAS ERP, 2011 yılında olduğu gibi 2012 yılında da mevcut müşterilerine yenilerini ekleyerek pazar payını daha da büyütmeyi hedefliyor.