30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP ile global bir yazılım firması olma yolunda hızla ilerliyor. Güney Kore’nin ardından şimdi de Brezilya pazarına giren IAS, Brezilyalı SEEGER Engenharia e Sistemas Ltda. firması ile el sıkıştı.

ıas-brezilya

Hizmet verdiği ülkelere bir yenisini daha ekleyen IAS, uzun süre devam eden görüşmelerin sonunda Brezilyalı SEEGER Engenharia e Sistemas Ltda. firması ile iş ortaklığı konusunda anlaştı. 1991 yılından beri ERP yazılımı alanında faaliyet gösteren SEEGER, 25 yıllık tecrübesi ile firmalara bu konuda hizmet veriyor. SEEGER Engenharia e Sistemas Ltda.’nın kurucusu Carlos Ferreira Da Silva Seeger IAS ile başlattıkları iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti anlattı ve “caniasERP, dünya pazarındaki saygın ERP yazılımlarından biri. IAS, çalışma biçimi ve edindiği prensipler ile şirketlerin kaynaklarını tam kapasite değerlendirmelerine yardımcı oluyor. Bu nedenle biz SEEGER olarak, özellikle şirketlerin ticari faaliyetlerinde daha sıkı kontrollere ihtiyaç duyduğu böyle bir zamanda, caniasERP’nin Brezilya’da faaliyet gösterecek olmasından çok memnunuz. SEEGER ve caniasERP, Brezilya’da kurumsal faaliyetlerin dijital denetiminin yapılması, şirketlerin eylemlerinin ve süreçlerdeki iyileştirmelerinin geliştirilmesi için birlikte çalışacak. caniasERP’nin yetkinliği ve SEGEER’in Brezilya pazarındaki tecrübeleri ile müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” diye ekledi.

caniasERP Güney Amerika’da Yaygınlaşacak

Uzun süre devam eden görüşme ve araştırmaların ardından Brezilyalı SEEGER Engenharia e Sistemas Ltda. ile anlaşma sağlandığını söyleyen IAS Global Partnerler Yöneticisi Burak Bayrakdar “30 ülkede kullanılan caniasERP’nin sınırlarını genişletmek ve Güney Amerika’da kalıcı olarak çalışmalarını sürdürmesini sağlamak için attığımız bir adımdı. SEEGER’in ERP yazılımı sektöründeki 25 yıllık tecrübesi, caniasERP’nin Brezilya’da yeni müşterilere hızla ulaşmasında önemli bir rol oynayacak. Ayrıca SEEGER’in ERP sektöründeki tecrübeleri sayesinde caniasERP sisteminin başarılı şekilde kurulacağına ve takibinin yapılacağına inanıyoruz. Bu yeni iş ortaklığının iki firma için de başarılı sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi.

caniasERP’ye Bir Dil Daha Ekleniyor

Şu an sayısı 15 olan yazılım dili seçeneklerine kısa zaman içinde Portekizceyi de ekleyecek olan IAS, 9 Temmuz’da SEEGER Engenharia e Sistemas Ltda.’da caniasERP eğitimlerine de başlayacak. Brezilyalı şirketler ile görüşmelerini sürdüren IAS, gelecek dönemde Güney Amerika’daki iş ortaklıklarının sayısını arttırmayı planlıyor.