Canias ERP’nin uluslarası üreticisi IAS, Güney Kore’li yazılım firması Micropolis ile ortaklık kararı aldı. Kurulan yeni ortaklık, hızlı bir şekilde potansiyel kullanıcı çevresinde ilgisiyi arttırdı.

Micropolis

Karlsruhe, Şubat 2017 – Industrial Application Software(IAS) ve MICROPOLIS, kısa bir süre önce stratejik ortaklık anlaşmalarını kamuoyu ile paylaştı. IAS, 27 yılı aşkın bir süredir firmaların iş süreçlerinin optimizasyonu ve entegrasyonunu sağlayan, Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Canias ERP ile Dünya’da farklı lokasyonlarda hizmet vermekte olan orta ölçekli bir yazılım ve danışmanlık firmasıdır.

MICROPOLIS, yönetimsel ve finansal kontrol sistemi yapısına uyumlu; risk simülasyonları, ERP, BI, OLAP ve işletme yönetimi için gerekli alanlarda hizmet çözümleri sunmakta olan, orta ölçekli, Seul merkezli bir firmadır. Müşterileri arasında Hyundai, Mitsubishi ve Samsung gibi teknoloji, mühendislik ve finans sektöründe Dünya’ca tanınan firmalar yer almaktadır. Yüksek müşteri potansiyeli ve üst düzey müşteri ilişkileri, MICROPOLIS firmasını sadece Güney Kore değil, bütün Orta Asya pazarı bakımından IAS için en uygun iş ortağı yapmaktadır. Güney Kore pazarında, şimdiden potansiyel müşteri adayları ile yeni çözüm seçenekleri için ciddi boyutta görüşmeler yapılmıştır.

Canias ERP, MICROPOLIS’in EPM alanındaki mevcut ürünleriyle uyum sağlamakta ve en yüksek katkıyı sunmaktadır. “Canias ERP’nin geniş servis ağı, iyi dizayn edilmiş yazılım mimarisi, esnekliği ve etkin kolay kullanımı bizi çok etkiledi” diyerek Canias ERP hakkındaki görüşlerini belirten MICROPOLIS CEO’su Myoung Kim “ Güney Kore’deki iş ortaklarımız ile birlikte, Canias ERP’nin pazarda başarılı olmasını sağlayacak dağıtım kanallarına ve kaliteli danışmanlık kadrosuna sahibiz” diyerek, ortaklığın ne kadar güçlü bir yapıda olduğuna da dikkat çekti.

Ortaklık konusunda memnuniyetini dile getiren IAS CEO’su Behiç Ferhatoğlu “Çözümümüz Canias ERP ve MICROPOLIS ile birlikte Güney Kore’de, iş süreçleri birbiri ile yakından bağlantılı olan orta ölçekli bütün firmalara tamamen entegre yazılım çözümleri sunabileceğiz.” dedi ve “Güney Kore’de yeni bir yazılım sağlayıcının olması, bölgesel rekabeti arttıracağı gibi uzun dönemde pazarda pozitif etki yaratacaktır” diyerek bölgesel Pazar hakkındaki düşüncelerini de sözlerine ekledi. IAS Genel Koordinatörü Mesut Öztürk, “Canias ERP’nin Güney Kore pazarında yer alması, IAS için yeni fırsatlar anlamına gelmektedir ve Orta Asya pazarında ileriye yönelik olarak atılmış büyük bir adımdır” diyerek ortaklığın önemine değindi.