Zoho CRM Plus paketi geçtiğimiz yıllarda çoğu şirketin tercihi oldu ve olmaya devam etmekte. Türkiye’de de Cloudyflex sayesinde birçok şirket tarafından kullanılan Zoho CRM Plus Paketinin son versiyonunu, Cloudyflex ekibi sizler için detaylı inceledi.

İçerisindeki Zoho CRM uygulamasına ekstra olarak, Campaigns, Social, Analytics, Projects, Survey, SalesIQ, Desk ve Zia (Yapay Zeka Asistanı) uygulamalarını içeren CRM Plus paketi şirketinizin dijital dönüşümü adına bütünleşik bir satış platformu vaad ediyor.

Zoho’nun CX (Customer Experience) olarak adlandırdığı platformu satış, pazarlama ve müşteri destek operasyonlarınızı daha da derinlemesine bir araya getirerek, bilgi akışını bir departmandan diğerine tüm müşteri döngüsü boyunca sağlamanıza yardımcı oluyor.

Zoho CRM Plus

Peki, Cloudyflex Ekibi Size Niye CRM Plus Paketini Öneriyor?

Proje ve uyarlama hizmetlerinde uzmanlaşmış Cloudyflex proje ekibi, sadece CRM hizmeti almak isteyen müşterilerin, kullandıkları üçüncü parti uygulamaları ile entegrasyonları açısından zorlanmamaları adına, Zoho CRM’e entegre çalışan uygulamalara sahip CRM Plus paketini sizlere öneriyor.

CRM Plus paketine geçiş yapan şirketler, ücret vererek kullandıkları birçok üçüncü parti destekleyici uygulamayı bırakabilir ve CRM Plus paketi içerisindeki uygulamaları kullanarak maliyetlerini neredeyse yarı yarıya oranlar ile azaltabilirler. Yine CRM Plus paketi içerisindeki entegre uygulamalar kullanılarak, şirketler entegrasyon maliyetlerini de azaltabilirler.

Peki Yenilenen CRM Plus Paketinde Nasıl Değişikler Var?

Zoho CRM dahil olmak üzere CRM Plus paketindeki tüm uygulamaların arayüzleri 2018 yılı içerisinde güncellenerek daha hızlı ve daha dinamik ekranlar ile sizlere sunuldu.

Yine CRM Plus paketi içerisinde bulunan tüm uygulamalar, 2018 yılı içerisinde güncellemeler ile yeni özelliklere sahip oldular. Cloudyflex ekibi sizler için CRM Plus paketi içerisindeki en iyi güncellemeleri seçti. Cloudyflex ekibinin seçtiği güncellemeler;

Zoho Desk Güncellemesi ASAP İle Otomatik, İçeriğe Dayalı Müşteri Desteği

Desk’iniz için ASAP eklentisi, organizasyonunuzun destek merkezini müşterilerinize yakınlaştırmanızı sağlayarak, veri tabanınızdan müşterinin istediği bilgiyi kolay ve hızlı bir şekilde bulmasını sağlar. Hatta müşterileriniz doğrudan satın alma işlemini gerçekleştirebilir ve şirketinizin web sitesinden ya da mobil uygulamanız üzerinden destek ekibinizle sohbet edebilir.

Zia ile Duygu Analizi

Kuşkusuz mutsuz müşteriler her organizasyon için kötüdür. Özellikle destek ekibinin çok daha fazla ve hızlı bir şekilde ilgilenmesini gerektirir. Bununla birlikte her bir müşteri iletişiminin okunması zamanınızı fazlasıyla alabilir. İşte bu noktada Zia devreye girerek, problemleri uygun bir şekilde önceliklendirir. Ayrıca şimdi Zia, müşteri e-postalarından ve destek taleplerinden müşterinin duygusunu analiz ederek, destek ekibine sunar. Bu sayede müşterinizin ihtiyacı olan ilgiyi ve desteği daha hızlı bir şekilde verebilirsiniz.

Zia Voice

Organizasyonlar artık basit sohbet ve sesli mesajlar aracılığıyla içeriğe dayalı müşteri bilgilerine erişmek için Zia Voice’u kullanabilir.  Belirli bölgelerdeki aylık satış eğilimlerinizi Zia’ya sorabilir ve ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.

Zia Voice, müşterilerinize de hizmet vermeye hazır! Artık müşterileriniz sorularını direk Zia’ya sorabilir ve daha hızlı yanıtlar alabilirler.

Zoho CRM ve Zoho Desk’de Blueprint İle Ekipleriniz Arasındaki İletişim Çok Daha Kuvvetli

Blueprint satış, pazarlama ve destek takımlarının iş süreçlerini otomatikleştirmesine olanak tanır. Bir örnekle açıklayacak olursak, gündelik satışlarınızı ele alalım; Satış ve Destek ekiplerinizi ilgilendiren siparişleriniz için bir Blueprint oluşturabilir ve böylece CRM’deki bir satış siparişinin onaylanmasını desk’inizde görebilir ya da satış siparişi ‘Teslim Edildi’ şeklinde CRM’de otomatik olarak işaretlenir.  Bu sayede ekipleriniz, aynı sayfa üzerinden siparişe dair tüm güncellemelere erişebilir.

Zoho Social’da Toplu Güncellemeler

Zoho Social üzerinde; Google My Business entegrasyonu ile Google hesaplarınızı da artık Social üzerinden yönetebilir, yeni Facebook Lead Ads Mapping sistemi ile Zoho CRM’e 20 tane alan eşleyebilir, reklamlardan gelen veya organik leadlerinizi takip edebilirsiniz.

Sales IQ

Arayüzü yenilenen Sales IQ üzerinden artık kendi Chatbot’unuzu yaratabilir ve sesli arama özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Zoho Reports artık Zoho Analytics adı altında yeni arayüzü ile hizmetinizde

Yenilenen Arayüzü, kişiselleştirilen dashboardlar, Zia eklentisi, veri uyarıları, genişleyen analizler, On-premise Zoho Analytics ve yeni üçüncü parti entegrasyonları gibi birçok güncellemeye sahip olan Zoho Analytics, 2018 yılının ve CRM Plus paketinin en zengin güncellemelerine sahip oldu.

Ayrıca Zoho CRM Plus Paketi ve Zoho uygulamalarını daha yakından tanımak için, Zoho’nun 5 seneyi aşkın Türkiye Partneri olan Cloudyflex ekibinin sizler için düzenlediği ücretsiz etkinliklere katılabilirsiniz. Cloudyflex ekibinin düzenlediği ücretsiz etkinlikleri takip etmek için tıklayın.