Online iş, verimlilik ve etkileşim uygulamaları sunan küresel bir bilişim şirketi olan Zoho’nun Türkiye Distribütörü Cloudyflex, “İşinizi Şezlongdan Yönetin” mottosuyla bugün duyurduğu yaz kampanyasında, müşterilerine Zoho Campaigns ve Zoho SalesIQ ürünlerini ücretsiz sunuyor.
Cloudyflex

Kampanya hakkında konuştuğumuz Cloudyflex’ın kurucusu Sn. Haluk Çavuşoğlu, “Amacımız firma patronlarının Zoho CRM çözüm ailesini kullanarak İşlerini Şezlongdan Yönetmeleri” dedi.

En az 3 Aylık 5 adet Zoho CRM lisansı alana 3 aylık Zoho Campaigns’i ücretsiz verdiklerini söyleyen Çavuşoğlu, “En az 3 aylık 10 adet Zoho CRM lisansı alana da 3 aylık Zoho SalesIQ ve Zoho Campaigns’i ücretsiz veriyoruz. Bu sayede patronlar Zoho CRM aracılığıyla satış ekiplerini ve müşterilerini yönetirken, Zoho Campaigns ile müşterilerine toplu e-posta ve sosyal medya kampanyaları düzenleyebilecek ve Zoho SalesIQ ile de web sitelerini ziyaret eden müşterileri anında görüntüleyip onlarla birebir sohbet ederek satışlarını arttırabilecekler. En önemlisi bu teknolojileri şezlonglarından kalkmadan yapabilecekler” diye konuştu.

Piyasada CRM + Toplu E-Posta + Ziyaretçi Takibi/Sohbet teknolojilerini bir arada sunan başka bir firma bulunmadığını söyleyen Çavuşoğlu, her firmanın bu teknolojilere çok rahatlıkla ve düşük maliyetlerle sahip olabileceğini dile getirdi.

Haluk Çavuşoğlu kampanya ile ilgili şöyle devam ederek; “İddialı bir kampanya olduğunu düşünüyoruz, çünkü CRM + Toplu E-Posta + Ziyaretçi Takibi/Sohbet teknolojilerini birlikte sunan başka bir firma bulunmuyor.” diye konuştu.

İşinizi Şezlongdan Yönetin – Kampanya Detayları

Zoho CRM                                       Zoho Campaigns                               Zoho SalesIQ

5 lisans*                                                  Ücretsiz

10 lisans**                                               Ücretsiz                                               Ücretsiz

(*) 3 aylık 5 adet Zoho CRM Lisansı alana Zoho Campaigns 3 ay ücretsiz.

(**) 3 aylık 10 adet Zoho CRM Lisansı alana Zoho SalesIQ ve Zoho Campaigns 3 ay ücretsiz.

Kampanyadan hemen faydalanmak için Tıklayın

Sponsored Content

İşinizi büyütürken bir CRM sistemine geçin, müşterilerinizi ve satış ekibinizi takip edin, CRM kültürünü firmanızda adım adım oluşturmaya başlayın. Zoho CRM‘i inceleyin.

Müşterilerinizi takip etmek ve yönetmek için ihtiyaç duyacağınız satış gücü yönetimi uygulamalarının yanında satış sonrası destek, toplu e-posta, proje yönetimi, web sitesi ziyaretçi takibi, belge paylaşımı gibi iş uygulamalarının tümünü Zoho’da bulabileceksiniz.