CPM Yazılım 1989’da çok kapsamlı bir yazılım firması olarak İstanbul’da kurulmuş, 2000 yılından itibaren müşterileri açısından maliyetlerin daha düşük olacağı paket yazılımlar geliştirmeye başlamıştır. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çözüm ortakları ile Türk sanayisi başta olmak üzere bugüne dek hizmet sektöründeki birçok firmaya destek vermiştir.

Türk yazılımcıların özverili çalışmaları ile geliştirilen CPM ERP, 1999 yılından bu yana %100 yerli entegre iş çözümü olarak Kobi ve Kobi üstü pazarda uygulanıyor, başarılı sonuçlarıyla Türk sanayisine verim, hız ve esneklik sağlıyor. CPM için müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini en uygun çözümlerle karşılamak daima önceliklidir. CPM, sadece yaratıcı ekipleri, ürünleri ve çözümleriyle değil, satış sonrası hizmetlerde sağladığı güvenirlilik ve yüksek iş ahlakıyla da bilinmektedir.

2015 yılının Mart ayında gerçekleştirdiği yönetim değişikliği ile büyük bir atılım gerçekleştiren CPM, müşterilerini yerlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Gaziantep ve İzmir’den sonra Ankara’da müşterileriyle bir araya gelerek “Yerli Yerinde Çözümler” sloganını sadece pazarlama faaliyeti için kullanılmadığını bir kez daha gösterdi.

Yerli

11 Kasım Çarşamba günü Ankara HiltonSa’da gerçekleşen yemekli davette CPM Yöneticilerinin yanısıra farklı sektörden firmaların yöneticileri hazır bulundular. Keyifli geçen yemeğin ardından CPM Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, yönetime geldikleri günden bugüne yaşanan değişiklikleri, yapılan yatırımları ve gelecekteki hedeflerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Yerli

Son derece sıcak ve olumlu geçen gece, tüm konukların iyi niyet temennileri ile son buldu.