eFinans-t-600

eFinans ve TESISQUARE® arasında imzalanan EESPA Model Birlikte Çalışabilirlik Sözleşmesi (MIA) ile başlayan iş birliği kapsamında, TESISQUARE®’in Türkiye’de bulunan müşterilerinin e-Fatura süreçleri 2016 yılından bu yana eFinans tarafından yürütülüyor.EESPA (Avrupa e-Fatura Sağlayıcıları Derneği) üyesi olan eFinans, bu derneğin diğer üyeleri ile de yakın gelecekte benzer stratejik iş ortaklıkları kurarak ürün ve hizmetlerini global seviyede sunmayı planlamaktadır.

eFinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş., QNB Finansbank ve Cybersoft ortaklığı ile 2013 yılında kurulmuştur. eFinans müşterilerine, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye ve KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) başta olmak üzere tüm e-Dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler ve buna bağlı katma değerli hizmetler sunmaktadır.

TESISQUARE®, B2B çözümleri ve hizmetleri ile 33 ülkeden (Avrupa, Asya, Amerika ve Avustralya) 4.000 şirketi desteklemektedir. Temel uluslararası standartlara dayalı yapılandırılmış veri alışverişi aracılığıyla ticari ve finansal olarak güvenli işlemlerin oluşturulması, tercüme edilmesi, sınıflandırılması ve takip edilmesi gibi dijital iş süreçleri bu işin kapsamını oluşturur.