e-Dönüşümün öncüsü eFinans, Hepsiburada iş ortaklarına ücretsiz e-Fatura ve e-Arşiv Fatura desteği verecek.

e-Dönüşüm hizmetlerinde öncü eFinans, Hepsiburada iş ortaklarına özel fırsatlar sunacağını açıkladı. eFinans ve Hepsiburada arasındaki anlaşmayla Hepsiburada iş ortaklarına ücretsiz e-Fatura ve e-Arşiv Fatura desteği verecek.

Hepsiburada tarafından düzenlenen e-Ticaret Zirvesi, 1 Kasım Çarşamba günü, Bursa Hilton Convention Center’da gerçekleştirildi. Türkiye’de e-Ticaretin mevcut durumu ve geleceğinin konuşulduğu etkinlikte, eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez de eFinans ürün ve kampanyalarının e-Ticaret sektörüne nasıl faydalar sağladığını anlatan bir sunum yaptı.

eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez, sunumunda Hepsiburada iş ortaklarına özel ücretsiz e-Fatura ve e-Arşiv Fatura desteği vereceklerini duyurdu. Dönmez, “eFinans ile Hepsiburada arasında sağlanacak entegrasyon ile Hepsiburada iş ortakları faturalarını elektronik olarak oluşturup, ücretsiz olarak müşterilerine gönderebilecekler. Gerekli çalışmalara başladık, uygulama kısa süre içinde hayata geçecek’ ifadelerini kullandı.


eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez’in verdiği bilgiye göre, anlaşmayla Hepsiburada iş ortakları kendi ekranları üzerinden satışlarını listeleyip, faturalama süreçlerini yönetebilecek. Faturalar müşterilere e-posta olarak gönderilebildiği gibi çıktısı alınarak ürün ile de iletilebilecek. Müşteriler ise istedikleri zaman Hepsiburada üzerinden faturalarına ulaşabilecek.