QNB Finansbank ile Ostim Sanayi ve İşadamları Derneği arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri 31 Aralık 2017 tarihine kadar eFinans’ın 1000 ve 5000 adet faturadan oluşan e-Fatura paketlerinden ayrıcalıklı fiyatlarla yararlanabilecek. Protokol kapsamında eFinans aynı zamanda OSİAD üyelerine özel 250 MB oluşturma ve saklama  e-Defter paketi ile 1000 ve 5000 adetlik e-Arşiv paketlerini  sunacak. Bununla birlikte eFinans’tan e-Fatura hizmeti satın alan üye firmalar QNB Finansbank’ın sunduğu e-Fatura teminatlı krediden de avantajlı fiyatlarla faydalanabilecek.

QNB Finansbank ve kamusal e-Dönüşüm uygulamaları konusunda uzman iştiraki eFinans, 22 Mayıs 2017 tarihinde Ankara Hilton Garden Inn Otel’de yeni anlaşmalarını duyurmak üzere OSİAD üyesi Ankaralı ihracatçılarla buluştu.

IMG_6947-eFinans-600

Toplantının açılış konuşmasını yapan QNB Finansbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü ve eFinans Yönetim Kurulu üyesi Okay Yıldırım, e-Fatura tecrübelerini, dış ticaret alanında uzman olan QNB Grup çatısı altında devam ettirerek ihracatçılara sunacakları fırsatlarla büyümeyi sürdüreceklerinin altını çizdi. e-Fatura entegre ürünler deyince akla ilk gelen banka olmayı, pratik, rekabetçi ve yeni ürünler sunarak firmaların iş hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarının söyledi.

Yapılan toplantıda, eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez, eFinans’ın sunduğu e-Dönüşüm hizmetlerinin avantajları hakkında açıklamalarda bulunurken aynı zamanda 1 Temmuz itibari ile zorunlu olacak İhracatta e-Fatura uygulamasının uygulama esasları ve getireceği yenilikler hakkında bilgilendirmeler yaptı. Sn. Dönmez eFinans’ın ihracatta e-Fatura uygulamasında sunacağı katma değerli hizmetleri katılımcılar ile paylaştı.

QNB Finansbank Nakit Yönetimi Satış ve Ürün Yönetimi Bölüm Müdürü Işıl Zeynep Atamdede ise, QNB Finansbank’ın e-Fatura teminatlı kredi, Dış Ticaret İnternet Şube Menüsü, SMS ile gümrük vergisi ödemesi gibi ihracatçılara özel çözümlerinden bahsetti. Geleneksel dış ticaret finansman ürünlerinin yanı sıra dış ticaret işlemlerinde elektronik bankacılığın daha fazla kullanılacağı öngörüsünden hareketle hayata geçirilen “Dış Ticaret İnternet Şube Menüsü” ile müşterilerinin dünyanın her yerinden dış ticaret işlemlerini daha hızlı ve düşük maliyetli gerçekleştirebildikleri ifade etti.