ERP HABER – Makina Mühendisleri Odası’nın düzenlediği Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongre ve Sergisi, 30 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek. Kongre, endüstri mühendisliği penceresinden şirketlerin yazılım kullanarak verimliliklerini nasıl artırabileceklerine odaklanacak. Son gününde 14 kursa yer verilen Kongre, şirketlere yazılım seçiminden uygulamasına her bir adımı doğru atmalarını sağlayacak bilgileri sunacak.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi’nin öncülüğünde düzenlenen Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongre ve Sergisi, 30 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında İzmir, MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi ve Sergisi’nin ilk iki gününde sunumlar, son gününde kurslar yer alıyor. Yazılım seçimi, kurulumu ve uygulama süreçleri hakkında şirketlerin doğru kararları vermelerini sağlayacak bilgilerin aktarılacağı sunumlarda, güncel teknolojiler ve şirketlerin verimliliğini artıracak ipuçları paylaşılacak.

Uluslararası arenada tanınmış konuşmacılar geliyor
Kongre; Türkiye’de bilişim sektörüne yönelik araştırmaları ve kitaplarıyla tanınan Orta Amerika Bilimsel Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Dr. Fuat Alican’ın “Teknoloji 3.0″ ve GARTNER Türkiye Ofisi Yönetici Ortağı Halil Aksu’nun “Web 3.0 – İnternetin Geleceği: Trendler ve Etkileri” başlıklı konuşmalarıyla başlayacak.

Kongre’nin söyleşiler bölümünde Güney Florida Politeknik Üniversitesi, Teknoloji ve İnovasyon Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sencer Yeralan “Yeni Yazılım Stratejileri” ve IBM Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Jale Akyel “Daha Akıllı Bir Dünya’ya Doğru…” başlıklı oturumlarda geleceğe yönelik öngörülerini ortaya koyacaklar.

Kongre’nin ilk gününde “İşletmelerde Yazılım Uygulama Başarısının Önündeki Engeller” başlığıyla düzenlenecek panelde, yazılım kullanarak verimliliğini artırmış farklı sektörlerin üst düzey yöneticileri ile bilişim profesyonelleri bir araya gelecek. Kongre kapsamında gerçekleştirilecek Yuvarlak Masa Toplantısı ise, “Yazılım Uygulamalarında Endüstri Mühendislerinin Rölü”nü ele alacak ve beyin fırtınalarına zemin oluşturacak.

Uygulama Paylaşımı oturumlarında, Türkiye’nin önde gelen çözüm sağlayıcı şirketleri, kurumsal kaynak planlaması (ERP), optimizasyon, simülasyon, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), tedarik zinciri yönetimi (SCM), iş zekası (BI), ürün ömrü yönetimi (PLM) konularında çözümlerini tanıtacak.

Kongre’nin son gününde paralel konularda 14 kurs verilecek.

Kongre hakkında daha detaylı bilgiye http://emyk.mmo.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.