ERP HABER – Ant Mühendislik iş süreçlerini en sağlıklı şekilde yöneteceği ERP sisteminin Workcube ERP olduğuna karar verdi.E-dönüşüm sürecini Workcube’ün insan kaynakları, üye (müşteri-tedarikçi), ürün, fiyat, stok yönetimi, satış, satın alma, finans ve muhasebe, bütçe gibi temel ERP iş fonksiyonlarıyla başlatan Ant Mühendislik, beraberinde Workcube’ün kurum içi bilgi yayımını kolaylaştıran ve departmanlar arası kesintisiz bilgi paylaşımını sağlayan İntranet uygulamasını da kullanıma alacak.

Özellikle Workcube ERP içerisinde yer alan iş akış yönetimi uygulamasının firmaları için çok önemli olduğunu söyleyen firma yetkilileri bu uygulama sayesinde iş süreçlerini kurumsal bir tabanda standartlaştıracaklarını belirtti.

Ant Mühendislik, ithalat operasyonlarını Workcube ile birlikte rahata kavuşturacak. Özellikle İthalat operasyonlarına büyük zaman ve insan kaynağı ayıran firma, Workcube ile birlikte kaynaklarını minimum seviyede tutarak tüm süreçlerini tek bir platformda kesintisiz izleyebilecek.

Ant Mühendislik Hakkında;
1993 yılında kurulan firma endüstriyel otomasyon sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Ürün yelpazelerini her geçen gün daha çok güçlendiren Ant Mühendislik’in 1994 yılında ürün portföyüne giren Hanyoung Electronics sıcaklık kontrol, sayıcı, zaman rölesi, takometre, enkoder, buton, switch ve ışıklı ikaz lambası kategorilerine, 1999 son çeyreğinde LG Industrial Systems’in PLC ürün yelpazesi katılmıştır. 2000 yılı itibariyle Türkiye pazarında Datasensor firmasının fotoseller, güvenlik bariyerleri ve sıcaklık kontrollerini de ürün yelpazesine katmıştır. Ant Mühendislik; güçlü mühendis kadrosu ve satış sonrası teknik destek ekibiyle endüstriyel otomasyon alanında fabrika ve makine imalatçılarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Workcube ERP Hakkında
%100 Web Teknolojisine Sahip En Kapsamlı Kurumsal Bilgi Sistemi
Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilen Workcube ERP , tüm bilgi, kaynak ve iş süreçlerini tek bir merkezden, gerçek zamanlı, self-servis takip edilebilir hale getirir. Workcube tüm ERP, CRM, SCM (Tedarik Zinciri Yönetimi), İnsan Kaynakları Yönetimi, Proje yönetimi, Kurumsal Performans Yönetimi, Eğitim yönetimi fonksiyonlarını ve iletişim araçlarını kapsayan fonksiyonelliğe ve modülerliğe sahiptir.