ERP HABER Dergisi Kasım 2017 Sayısı yayında. 2008’den beri dijital yayın hayatında olan Türkiye’nin ilk ve tek ERP Haberleri dijital platformu olan ERP HABER, Kasım 2017 sayısı sektördeki son gelişmeler ile yayında. SAP Platin İş Ortağı Itelligence’ın 6,3 milyon TL yatırım ile kapılarını açtığı yeni ofisinde üst düzey yöneticileri ile keyifli bir sohbet esnasında değerlendirdik. ERP HABER mobil dijital dergisini,  Apple için App Store ve Android için Google Play‘den hemen ücretsiz indirin.

ERP HABER Dergisi Kasım 2017 Sayısı

erp haber dergisi appstore

erp haber dergisi google play

ERP HABER Dergisi Kasım 2017 Sayısı

ERP HABER olarak bu ay da ERP sektörüyle ilgili en son ve güncel haberleri sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Türkiye’deki Dijital Dönüşüm yolculuğunda firmaların ne durumda olduğunu masaya yatırırken, Sanayi 4.0 devriminde akıllı fabrikalar döneminin de etkilerine değinmeyi unutmadık.

Tüm sektörlerde dijitalleşme odak noktası haline gelirken SAP Platin İş Ortağı Itelligence’ın dijital dönüşüm yolculuğunda firmalara nasıl rehberlik ettiğini, KOBİ’lerin dijital dönüşüme olan ilgisinin son yıllarda artma sebeplerini, yeni nesil ERP çözümlerini, bulut tabanlı çözümlerin avantajlarını ve daha birçok güncel konuyu Itelligence’ın 6,3 milyon TL yatırım ile kapılarını açtığı yeni ofisinde üst düzey yöneticileri ile keyifli bir sohbet esnasında değerlendirdik.

ERP News medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan, SMARTER BUSINESS TECH LIVE 2017 Fuarı hakkındaki haberimizi de ilgiyle okuyacağınıza eminiz. Tüm okuyucularımızı fuara davet ediyoruz.

Türkiye ERP sektöründe ERP yazılım firmalarının bugünlerde neler yaptığını, sektördeki son trendleri ve en son inovasyonları merak ediyorsanız ERP HABER dergimizin sayfalarını çevirmeye başlayabilirsiniz. Keyifli okumalar.

ERP HABER dergisini hemen Apple için App Store veya Android için Google Play‘den ücretsiz indirin.