ERP HABER Dergisi Mayıs 2017 Sayısı yayında. 2008’den beri dijital yayın hayatında olan Türkiye’nin ilk ve tek ERP Haberleri dijital platformu olan ERP HABER, Mayıs 2017 sayısına abas Türkiye Genel Müdür Yardımcısı (COO) Sn. Yiğit Serhan Oralp konuk oldu. ERP HABER mobil dijital dergisini,  Apple için App Store ve Android için Google Play‘den hemen ücretsiz indirin.

ERP HABER Dergisi Mayıs 2017 Sayısı

erp haber dergisi appstore

erp haber dergisi google play

ERP HABER Dergisi Mayıs 2017 Sayısı

Teknoloji geliştikçe veriye daha kolay ulaşabilir ve anlamlı bir şekilde işleyerek bir çok soruya cevap verebilecek analizler yapabilir hale geldik. Kabul edelim, hala geleceği göremiyoruz, fakat doğru veri ve doğru analiz ile artık iş dünyası geleceği modelleyebilir bir yapıya kavuştu.

Çok değil bundan 10-15 sene önce üretim yapan bir işletmede bırakın geleceği modellemeyi, en temel üretim planlamayı yapmak bile büyük bir eziyetti. Ancak gelişen ERP teknolojileri ile artık veri, tek tuş ile işlenebilir bir yapıya kavuştu. Bu sayımızda, abas Türkiye COO’su Y.Serhan Oralp, Türkiye’de gelişen ERP pazarını ve teknolojik ürünleri abas ERP’yi ERP HABER okurları için değerlendirdi.

Mayıs 2017 sayımızda ayrıca, Canias ERP müşterilerinden Dikkan Grup firmasına konuk olduk ve Canias ERP ile yakaladıkları uyumu Dikkan Grup Genel Müdür Yardımcısı Sn. Birol Aslantaş ve İş Geliştirme Müdürü Sn. Saltuk Samir ile uzun uzun konuştuk.

Keyifli okumalar.

ERP HABER dergisini hemen Apple için App Store veya Android için Google Play‘den ücretsiz indirin.