ERP HABER Dergisi Temmuz 2018 Sayısı yayında!

Bilgiye ulaşmanın kolay fakat doğru bilgiye ulaşmanın oldukça zor olduğu bir çağın ortasında ERP sektörünün ilk dergisi olan ERP HABER’in Temmuz sayısını sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Bu sayımızda da her yeni gün bir değişime tanık olduğumuz dünyada belki de bu değişimin merkezine en yakın sektör olan ERP sektörünün en güncel ve doğru haberlerini, makalelerini, röportajlarını sizler için derledik!

erp haber dergisi appstore
erp haber dergisi google play

En Güncel Haberleri ERP HABER Dergisi Temmuz 2018 Sayısı için Derledik!

Bu sayımızı özel kılan Software AG Ülke Müdürü Sayın Ebru Kılıç Eker’in samimi ve ilham veren röportajı sizleri beklerken, son zamanların en popüler konularından olan GDPRR ve KVKK ile ilgili merak ettiğiniz ya da endişe duyduğunuz her soruyu yanıtlayabilecek içerikler hazırladık! Temmuz sayımızda mercek altına aldığımız bir diğer konu ise, Endüstri 4.0 ile birlikte hayatımıza yavaş yavaş giren Dijital İkiz kavramı oldu.

Dijital İkiz ile organizasyonunuzun verimini nasıl artırabileceğinize yönelik başarı hikayelerini de sizler için ele alarak, Endüstri 4.0 yolculuğunuz boyunca size ışık tutmasını diliyoruz…

Siz değerli okuyucularımızın geri bildirimleri, ilgisi ve soruları ile büyüyerek, daha başarılı bir yapı kazanmaya devam ediyoruz.

ERP HABER Dergisi Temmuz 2018 sayısını keyifle okumanız dileğiyle…