M. Göker SARP, Microsoft Gold İş Ortağı olarak faaliyet gösteren ETG Danışmanlık’ta Satış Müdürü olarak göreve başladı. M. Göker SARP Microsoft Dynamics AX ERP, İnşaat Çözümü xPM, CRM ve İş Zekâsı projeleri satış faaliyetlerinden sorumlu olacak.

mgokersarp

ETG Danışmanlık, Microsoft tarafından 2006, 2008 ve 2011 yıllarında “Yılın Dynamics ERP İş Ortağı” seçilen ETG ayrıca 2008, 2010 ve 2011 yıllarında dünya çapında Dynamics AX iş ortakları arasında %5’lik dilime girerek “President Club”a seçilmiştir.

Ayrıca 2008 yılında Microsoft EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinde Microsoft tarafından “Avrupa’nın en başarılı projesi” ödülü olan “Customer Excellence Award” ödülünü almıştır. 2011 yılında Microsoft MEA (Middle East, Africa) “Bölgede En İyi İş Ortağı” finalisti olmuştur. 2012 yılında “İlk Bilişim 500 Şirketi” arasında ERP Yazılımı sıralamasında 4. olmuştur. Son olarak 2013 yılında “Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2013” programında Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji firması ödülünü kazanmıştır, ayrıca EMEA (Europe, Middle East, Africa) Fast500 için aday gösterilmiştir.

2000 yılından itibaren ağırlıklı olarak Otomotiv, Kablo, Makine Endüstrisi, İnşaat ve proje tabanlı endüstrilere yönelik ERP projeleri Satış aşamalarında görev alan Sarp, 2000 yılı öncesinde de, Borusan Holding, Borusan Boru, Mannesman, Pfizer, Wyeth İlaçları, Maya İnşaat, Mazda, Hyundai ve Daewoo gibi kurumlara hizmet veren danışmanlık ve yazılım geliştirme proje ekiplerinde yer aldı.

1969 doğumlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan M. Göker SARP, Sosyal Medya İletişimi ile yakından ilgileniyor ayrıca Türkiye Bilişim Derneği üyesi ve ERP Komitesi’nde de Koordinatörlük görevini halen sürdürmekte.