IAS, canias ERP yazılımındaki gelişmeleri aktardığı canias ERP Live etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Canias ERP Live, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra Mayıs ayının başında, Bursa’daki müşteri ve adaylarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

IAS canias ERP Bursa

1989 yılında Almanya’nın Karlsruhe şehrinde kurulmuş olan IAS (Industrial Application Software), dinamik ve yenilikçi Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

1997 yılında iş süreçlerini kodlamak için özel tasarladığı “TROIA Yazılım Geliştirme Platformu”ndaki; sınırsız esneklik, açık kaynak kodu ve nesne tabanlı yazılım mimarisi ile ERP sektöründeki rekabetçi üstünlüğünü sağlamakadır.

Farklı sektörlerde geliştirilen kapsamlı ERP projeleri çerçevesinde yazılım geliştirme ve uygulama aşamalarında 30 yıla yaklaşan tecrübesi ile birlikte IAS, global ERP firmaları arasındaki yerini almıştır. IAS canias ERP yazılımı sayesinde bugün; Dünya çapında 28 ülkede, 50’den fazla partner ile 800’den fazla müşteriye ERP çözümleri sunmaktadır.

IAS, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Sheraton Hotel Bursa’da gerçekleştireceği canias ERP Live etkinliği ile, katılımcılarını canias ERP yazılımının sunduğu tüm yenilik ve avantajlardan haberdar olmaya davet etmektedir.

canias ERP Live etkinliği açılış sunumunu, IAS Genel Müdürü Behiç FERHATOĞLU yapacaktır. Açılış sunumu ardından İş zekası çözümü olan canias IQ sunumunu; IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Burak BAYRAKDAR, mobil platform çözümü olan Mobilite sunumunu; IAS Teknik Çözümler Yöneticisi Celal BİLGİN, Bütçe Uygulamaları sunumunu; IAS Danışmanlık Yöneticisi; Murat KARSLI ve Update2 (Ara Versiyon Yenilikleri) sunumunu; IAS Kalite Sistem Yöneticisi; Çiğdem DÖNMEZ yapacaktır.