Geçtiğimiz yıl hizmete başlayan ve özellikle ERP konulu eğitimler veren IAS Business Academy, bu yıl kurumsal ve bireysel tüm katılımcılarına yönelik hazırladığı genişletilmiş eğitim yelpazesiyle hedef büyütüyor.

IAS Business Academy birey ve kurumlara sağladığı katma değeri arttırmak ve eğitim alanında daha bütünleşik çözümler sunabilmek adına eğitim yelpazesini ve kadrosunu genişleterek farklılaşıyor. Uzman eğitmenler önderliğinde hazırlanan geniş ve güncel bilgilerle donanmış eğitim içerikleri ve eşsiz vaka çalışmaları ile katılımcılarını farklılaştırıyor. IAS’nin kurumsal kaynak planlama alanında 19 yıldır sürdürdüğü yazılım geliştirme, danışmanlık ve servis hizmetlerinden elde ettiği know-how ile ihtiyaç duyulan tüm alanlarda eğitim vermeye hazırlanan IAS Business Academy, böylece çalışanların iş süreçlerine olan katkısını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

IAS Business Academy

IAS Business Koordinatörü olarak geçen ay göreve başlayan İlker Önal “Yeni eğitim programları ile bireysel ve kurumsal tüm müşterilerin aradıkları her alanda eğitim içeriğine sahip olduklarını belirtiyor.” Önal,” 19 yıllık IAS tecrübesi IAS Business Academy’i rakiplerinden farklı kılıyor. IAS her sektörden birçok firma ile çalıştığı için tüm iş süreçlerinin detay bilgilerine sahip, biz de bu know-howı katılımcılarımızla paylaşarak akademik bilgilerin ötesinde vaka incelemeleri ile sonuca çabuk götüren eğitimler düzenleyeceğiz.” dedi.

Sertifika Programları, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimleri, Operasyon, Üretim ve Kalite Eğitimleri ve CANIAS ERP Uzmanlık Eğitimleri adı altında 4 ana başlıkta toplanan eğitimler, 50 kişilik bir eğitmen kadrosu tarafından hazırlanıyor. Proje Yönetimi Sertifikasyon Programı, IAS 360° ERP Sertifika Programı, Liderlik ve Koçluk eğitimleri gibi bir çok sertifika programının yanı sıra, Satış-Pazarlama, Finans, Yönetim ve Proje Yönetimi gibi bir çok alanda da Kişisel ve Kurumsal Gelişim eğitimleri de sunuluyor.

Üniversitelerde ücretsiz eğitimler de düzenleyen IAS Business Academy, eğitim verdiği öğrencilerle sanayicileri buluşturarak staj hatta iş imkânları da sağlıyor.